Web Statistics


Hetero verhaal - Hardlopers

Vandaag een dag vol vergaderingen. Heerlijk is het om dan eerst nog even mijn kilometers te lopen.

Bij zonsopgang ga ik op pad. Rustig joggend richting het natuurgebied vlak bij mijn huis. Een paar rekoefeningen en dan in een lekker tempo door.

Het is erg mistig vanochtend. Zodra het bos aan mijn rechterzijde verdwijnt en ik tussen de weilanden door loop zakt de mist als een deken over me heen. Het lijkt alsof de wereld 15 meter verderop ophoudt. Het is doodstil...

Genietend van de stilte en het gevoel dat ik hier helemaal alleen ben loop ik verder. Na een aantal minuten hoor ik het geluid van schoenen op asfalt. Het ritme ligt hoger dan het mijne. Dan zie ik een vage gedaante uit de mist opdoemen. Even later valt mijn mond open van verbazing... De man die me tegemoet komt lopen is ontzettend knap. Hij is lang, gespierd en heeft een ondeugende blik in zijn ogen. Dit alles registreer ik zijdelings want mijn blik zit vastgenageld aan zijn kruis. Ik wil mijn hoofd afwenden,maar het lukt me niet. In de paar seconden voor hij me voorbij is zie ik hem steeds stijver worden. En mijn uitzicht is perfect aangezien hij op zijn sokken en schoenen na, volledig naakt is.

Geschokt van wat ik net gezien heb, mis ik de boomwortel die door het asfalt is gegroeid en sla voorover tegen de grond. Zodra ik mijn ogen opendoe zie ik iemand gehurkt naast me zitten.

"Shit," denk ik "hoe red ik me hieruit."

Langzaam kijk ik omhoog... Recht tegen twee volle gespannen ballen. Daarboven een gigantische stijve lul. Van onder af bekeken lijkt het alsof hij minstens 30 cm lang is...

Ik slik... Onwillekeurig stel ik me voor hoe hij bij me naar binnen glijdt.

"Gaat het met je?" Mijn ogen laten moeizaam de aanblik van dit extreme voorbeeld van mannelijkheid los en ik zie een twinkeling in een paar intens blauwe ogen die me strak aankijken.

"Ik wist niet dat de Decathlon failliet was?" zeg ik. Vragend kijkt hij me aan.

"e outfit?"

"Oh..." met een jongensachtige grijns om zijn mond staat hij op en trekt me overeind. "Ik had niet verwacht een dame tegen te komen, anders had ik iets anders aangetrokken."

"Kijk maar uit dat je geen kou vat..."

"Ik heb geen last van de kou." Vanuit mijn ooghoek zie ik dat hij gelijk heeft. Ook van bovenaf ziet hij er imponerend uit. Een heerlijke glanzende eikel waar al een klein straaltje voorvocht uitkomt.

"Nou... Dan wens ik je nog een goede training en een fijne dag. Oh, en bedankt dat je voor me stopte..." voeg ik er onschuldig glimlachend aan toe. Dan draai ik me om en begin weer te lopen... De pijn in mijn knie verbijtend...

Zodra ik uit zicht ben stop ik en laat mijn ingehouden adem gaan. Ik masseer mijn knie en doe opnieuw wat oefeningen om mijn knie wat rustig te bewegen. In gedachten zie ik die stijve lul weer boven mijn gezicht fier overeind staan. Alleen nu strek ik mijn hand uit en laat mijn vingers over de schacht gliden. Ik voel de strakke gladde huid van zijn eikel en smeer zijn vocht uit. Ik breng mijn vingers naar mijn mond om hem te proeven en richt me iets op om aan zijn ballen te kunnen zuigen...Mijn kutje is inmiddels drijfnat en mijn klit pulseert van geilheid. Het liefst wil ik mezelf even verwennen terwijl ik mijn fantasie verder laat gaan... Maar ik moet verder om op tijd op mijn werk te zijn. Met een zucht ga ik weer op weg. Tijdens het lopen merk ik een nieuwe sensatie. Soms laat ik mijn slipje uit als ik ga hardlopen, ook vanmorgen heb ik dat gedaan. Het is spannend om onder mijn kleding naakt te zijn, terwijl niemand iets in de gaten heeft. Nu mijn lippen en klit zo opgezwollen zijn voel ik bij iedere stap die ik zet dat mijn klit gestimuleerd wordt. Na een paar minuten overspoelt een intens orgasme me. Ik zie een bom vlak naast het pad staan en leun er trillend tegenaan. Gelukkig is er niemand in de buurt, want ik voel dat het kruis van mijn broek doorweekt is van mijn vocht. Beverig probeer ik zowel mijn ademhaling als mijn hartslag weer onder controle te krijgen. Met gesloten ogen geniet ik na van mijn fantasie... Ongelooflijk dat ik zomaar klaarkom tijdens het lopen.

Ik zou willen dat hij achter me stond nu, mijn broek naar beneden trekt... Me voorover tegen deze boom laat staan met mijn voeten uit elkaar en diep in mijn openstaande kutje stoot.

Op dat moment voel ik hoe iets tegen mijn billen drukt. Ik wil me omdraaien, maar sterke handen houden me tegen.

"Je ziet eruit alsof je een fantastisch orgasme hebt gehad. Daar heb ik ook behoefte aan."

"Hoe weet je dat?" vraag ik je.

"In je kruis is heel duidelijk een natte plek te zien. Aan je gezicht lees ik genot en geilheid af, geen gĂȘne, dus volgens mij is er een kleine vloedgolf uit je natte kutje gekomn." Terwijl hij dit zegt, verdwijnt zijn hand in mijn broek en voel ik vingers tussen mijn lippen doorglijden. Ik kreun onder zijn aanraking, mijn lichaam kronkelt zich terwijl ik in mijn buik een nieuw orgasme voel opbouwen.

"Ohhh... Wat ben jij nat!" Hij pakt mijn kin vast en trekt mijn gezicht naar zich toe. Over mijn schouder kijk ik hem nu aan.

"Wat ben je geil!" fluistert hij "De blik in je ogen... Je harde knopje... Je volle natte lippen... Ik wil je neuken! Hier en nu!" Als antwoord leun ik voorover tegen de boom en druk mijn billen tegen hem aan. Ik hoor hem verlangend zuchten terwijl hij mijn sportbroek naar beneden trekt.

"Geen slipje..." fluistert hij goedkeurend "Ik wist dat je een geile dame was..."

Rustig laat hij zich centimeter voor centimeter bij me naar binnen glijden. Ik hou mijn adem in. Er lijkt geen einde aan te komen. Ik voel hoe hij in mij iets aanraakt. Al heb ik geen idee wat dat is, het maakt me nog geiler. Hij pakt mijn heupen vat en trekt me nog een stukje verder over hem heen. Hij vult me nu volledig en begint in een rustig tempo in me te stoten. Terwijl hij door blijft stoten stroopt hij mij shirt omhoog waardoor mijn borsten vrij komen. Ook mijn sportbeha heb ik thuis gelaten vandaag. Zijn handen omvatten mijn borsten onmiddellijk. Hij knijpt zacht in mijn tepels en masseert me, dan zakt zijn hand naar beneden en beroert mijn klit. Het orgasme dat ik eerder al in mijn buik voelde opkomen trekt razendsnel naar mijn knopje. Hij voelt hoe ik steeds meer om hem heen aan begin te spannen en voert het tempo op. Ik kan mijn hoogtepunt niet langer tegenhouden en ik kom met een schreeuw klaar. Onwillekeurig stoot mijn bekken achteruit waarbij ik zijn stoot tegemoet kom. Hij vult me zo diep nu...

"O, ja..." hoor ik met een verbeten stem achter me. "Ik spuit je vol meisje..." Een laatste stoot en hij blijft diep in me steken. Terwijl zijn vingers diep in de huid van mijn heupen dringen spuit hij zijn warme zaad in me.

Hij trekt me overeind en draait mijn hoofd naar zich toe...

"Wat ben jij nat... En geil... Wat heb ik je heerlijk mogen neuken..."

Ik voel hoe hij uit me glijdt en dan hoor ik snelle voetstappen die zich verwijderen. Hij zal toch niet...?!

Als ik me omdraai zie ik hem nog net in de mist verdwijnen. Shit! Dat is toch niet te geloven!

In de war en gefrustreerd trek ik mijn broek omhoog. Naast mijn eigen vocht voel ik nu ook hoe zijn zaad uit mijn kutje loopt. Voorlopig zal mijn broek niet meer droog worden...