Web Statistics


Overspel verhaal - Erotische Ontlading

Erotische ontlading na het sporten…

Het was een vrijdag ochtend en mijn vrije dag begon relaxed met een ontbijtje en een kopje koffie. Normaal gesproken ga ik s ’middags na mijn werk naar de sportschool maar aangezien ik lekker vrij ben besloot ik mijn dag eens te beginnen met de sportschool.

Het was super stil en naast mezelf was er maar één man net begonnen. Ik had hem nog nooit gezien maar dat zou kunnen omdat ik normaal niet s’ochtends sport.

Het viel me op dat het een aantrekkelijke man was en schatte hem een paar jaar ouder dan mezelf.

Blijkbaar had hij in de gaten dat ik naar hem aan het kijken was en heel even kruisten onze blikken. Blozend draaide ik mijn blik weg en stortte me op het roeien.Maar toen kwam toch het moment dat ik verder moest met mijn vlgende workout en dat was in dezelfde ruimte waar hij aan het trainen was.

Terwijl ik voor de spiegel bezig was met mijn oefening kon ik stiekem naar hem kijken dacht ik. Maar ik zag dat ik ook bekeken werd. Dus zo stiekem was het dus niet. Waar ik de eerste keer nog blozend weg keek bleef ik nu naar hem kijken. En ook hij gaf zijn ogen de kost. Dit creëerde op afstand een warm gevoel en merkte dat dat ik er stiekem geil van werd.

Ik slaagde erin mijn oefeningen af te maken. En voordat ik richting de kleedkamer ging keek ik hem nog even uitdagend aan. En die blik werd uitdagend beantwoord.

Me omdraaiend voelde ik dat dit spel me behoorlijk had opgewonden en dat mijn string niet alleen nat was zweet.

In de kleedkamer kleedde ik me uit om me nog even af te spoelen onder de douche. Net op het moment dat ik mijn natte string uitdoe voel ik iemand dicht achter me staan. Even schrik ik en draai mijn hoofd om te zien wie het is. Stiekem hoop ik dat hij het is en trwijl ik me hoofd iets draai kijk ik hem recht in zijn ondeugende ogen.

Zonder iets te zeggen wordt ik richting de douche geleid waar hij me tegen de koude tegels aanduwt. Ik voel mijn tepels hard worden door de koude tegels. Even laat hij me los en hoor dat hij zich van zijn sportkleding ontdoet. De erotische spanning zorgt erbij mij voor dat ik het laat gebeuren en blijf dan ook gewoon staan.

Ik voel zijn handen mijn borsten vast pakken en begint hij deze zachtjes te strelen wat me nog meer opwindt. Zijn handen vervolgen hun weg richting mijn tepels die hij zachtjes bespeelt en deze door zijn vingers laten glijden en langzaam wordt zijn grip wat steviger om te kijken hoe ver hij kan gaan. Mijn tepels staan inmiddels fier rechtop en ik kreun van genot. Wat hem aanmoedigt door te gaan.

Ik voel hoe hij zijn onderlijf dicht tegen mijn lekkere billen aanduwt. Instinctief duw ik deze speels wat naar achter waarop hij mijn heupen vastpakt om mijn lekkere kont nog wat stevigertegen zijn inmiddels dikke pik aan te duwen.

Sensueel begint hij mijn nek te zoenen en zijn tong zoekt zich een weg naar mijn mond. Hartstochtelijk en opgewonden vinden onze tongen elkaar waar we beide intens van genieten en niet van ophouden weten. Onze tongen spelen een geil spel wat ons nog meer opwindt.

Ondertussen voel ik zijn harde pik tussen mijn benen waar hij mijn lipjes en klitje bespeelt door langzaam zijn pik erlangs te schuiven. Intens genietend kreun ik en fluister in zijn oor dat ik met hem wil vrijen.Weer begint hij me hartstochtelijk en geil te zoenen en ik moet je zeggen ik kon er niet genoeg van krijgen zo heerlijk was het.Dan stopt hij met zoenen en voel zijn tong likkend een spoor achter latend langs mijn rug en billen terwijl hij nog steeds dicht tegen me aan staat voel ikhem likkend, zoenend en zacht strelend naar beneden zakken. Liefdevol spreid hij mijn benen wat verder uit elkaar en dan voel ik zijn tong langs mijn billen via mijn sterretje zich een weg zoeken naar mijn lipjes.

Aan de ene kant heb ik moeite om me te bedwingen om ook niet op onderzoek te gaan. Met mijn handen dat lekkere lijf dat dicht tegen me aan staat te betasten. Maar het genot wat hij me bezorgt zorgt ervoor dat ik blijf genieten en hem zijn gang laat gaan.

Zijn tong bespeelt mijn lipjes zo intens dat mijn lichaam ervan begin te kronkelen. Dan focust zijn tong zich op mijn klitje en voel ik zijn warme mond op mijn klitje zuigen. Hard dan weer zacht waardoor de gevoeligheid alleen maar meer toeneemt. Ik moet me schrap zetten tegen de muur om mezelf staande te houden. Wat maar goed is want op dat moment voel ik zijn tong diep mijn hete natte kutje in gaan wat me naar een nog hoger niveau van extase brengt. Ohhh wat een ongekende heerlijkheid.

Terwijl hij mijn klitjestreelt, zuigt en bespeelt en zijn tong de binnenkant van hete natte kutje verkend voert hij de spanning nog verder op, door mijn hunkerende kutje eerst met één van zijn vingers te bespelen en snel daarna volgen er meer zodat mijn kutje helemaal gevuld is. Langzaam voert hij de druk op en begint me harder, dieper en sneller te vingeren. Ik duw mijn borsten en buik nog wat steviger tegen de muur aan en beweeg mijn heupen wat naar achter zodat ik nog meer kan genieten van zijn heerlijke vingers en voel dat ik inmiddels zeiknat ben van mijn eigen geile sappen.

Teleurgesteld voel ik dat hij stopt maar die telleurstelling verdwijnt net zo snel weer als ik hem dicht tegen me aan weer langs mijn billen en rug weer naar boven voel komen en onze tongen elkaar weer vinden. Passie vol zoenen we elkaar en voel ik zijn eikel heel even mijn kutje binnen dringen. Ik ervaar een ongekend genot terwijl hij zijn eikel speels in en uit mijn kutje duwt.

Zo blijven we een tijdje intens genieten totdat w beide onze geilheid niet meer kunnen bedwingen. Terwijl ik hijgend van genot tegen hem zeg dat ik hem wil voelen helemaal diep in me hoor ik hem kreunen. En dan stoot hij zijn harde kloppende pik diep in me totdat ik helemaal gevuld ben. Hij pakt me bij mijn heupen vast en trekt mijn billen nog dichter tegen hem aan om zo mogelijk nog dieper mijn kutje binnen te dringen. Langzaam stoot hij in en uit mijn kutje en voel ik zijn handen liefdevol mijn billen vast pakken.Nog steeds voel ik dat hij zijn eigen lust bedwingt en zich blijft focussen op mijn genot. Alsof hij aanvoelde dat het bij mij wat tijd vergde om tot een hoogtepunt te komen.

Ik zak met mijn handen wat lager en zet me af tegen de muur waardoor mijn kontje wat verder naar achter komt. Hij voelt me aan en stapt wat naar achter waardoor hij me nogdieper kan penetreren maar tevens ruimte krijgt om mijn klitje met die over heerlijke vingers te bewerken.

Zijn vingers verwennen mijn klitje zo lekker dat ik mijn hoogtepunt voel aankomen. Ik draai mijn hoofd en terwijl verdrink ik zijn ogen zeg ik hem geil dat hij door moet gaan en dat ik dicht tegen een overweldigend orgasme aan zit.

Hij trekt me wat omhoog en begint me hartstochtelijk te zoenen terwijl zijn vingers het tempo versnellen.

Hij voelt dat mijn hele lijf begint te kronkelen en aanspannen en op dat moment stopt hij met zoenen zodat hij met zijn andere hand me stevig vast kan pakken en begint hij me hard en diep te neuken terwijl zijn vingers van zijn andere hand mijn klitje blijven bevredigen. Samen voeren we het ritme nog verder op en dan voel ik mijn kutje en onderbuik samen trekken en wordt ik overvallen door een geweldig orgasme.

Door de aanspanning van mijn kutje stimuleer ik zijn harde kloppende lid zo dat ook hij zich laat gaan en bij min laatste stuiptrekking voel ik zijn warme zaad diep in me spuiten.

Moe en voldaan draai ik me om en trek hem dicht tegen me aan en terwijl hij met zijn handen mijn billen vastpakt en zo ook mijn borsten dicht tegen zijn borst aandrukt zoenen we elkaar passievol.

In tussen zet ik de douche aan en genieten we nog even van elkaar. De sportschool gaat zo sluiten en is het echt tijd om te gaan.

Samen lopen we naar buiten waar het zonnetje heerlijk schijnt en nemen we afscheid. Ik bedank hem voor deze heerlijke ervaring en hij geeft aan dat dit geheel wederzijds was en schuift ondertussen een briefje in mijn hand. Kijkt me ondeugend aan en zegt dan kan je me bellen.

Genietend van het zonnetje en de heerlijke vrijpartij fiets ik naar huis.