Web Statistics


Groepsex verhaal - Weekendje Centerparcs

Hoi Lieve lezers. Ik, Elise, heb samen met een van mijn lezers, een leuk verhaal geschreven waar ik jullie deelgenoot van wil maken.

Voor de liefhebbers, ik ben inmiddels 36 jaar, ben 1.65 m, weeg 57 kg, heb een sportief slank figuur met een kleine, doch stevige B cup. Volgens mijn man heb ik een lekker klein kontje, en ik moet eerlijk zeggen dat ik het trotste ben op mijn billen. Heb dan ook maatje 34. Verder heb ik heb lang haar tot ver over mijn schouders en ben ik van nature een brunette.

De laatste tijd heb ik het enorm druk gehad op het werk. Er moesten een paar projecten opgezet worden en daar zat een deadline aan. Door veel over te werken en zelfs thuis nog aan de projecten bezig te zijn geweest, haalde ik die deadline. Ik was er wel behoorlijk uitgeput van geraakt.Mijn man stelde voor m eens lekker tot rust te komen zodat ik mijn batterijen weer op kon laden. Waarom ga je niet lekker een weekend naar Centerparcs stelde hij voor. Dat leek me wel wat, een beetje wandelen, zwemmen en met een goed boek voor de open haard in de cottage. Ik blijf wel thuis met de kleine en ga een dagje met haar naar de Efteling, dus om ons hoef je jezelf geen zorgen te maken.

Toen de kleine die avond op bed lag ben ik achter de laptop gekropen en vond een leuke last-minute aanbieding op Port Zelande. Van vrijdag tot maandag. Ik liet het mijn man zien en die las enthousiast mee. Doen zei hij, dat is geen geld. Ik besloot de stoute schoenen aan te doen en direct te boeken. De dag erna had ik snel verlof geregeld voor de vrijdag en maandag.

Op vrijdagochtend snel boodschappen gaan doen en wat openhaard blokken gekocht. Mijn weekendtas was snel ingepakt en na het afscheid reed ik naar Ouddorp. Mijn cottage was eenvoudig, er zat gelukkig wel een ligbad/douche in en een open haard in.
Nadat ik mijn tas had uitgepakt trok ik mijn bikini aan, mijn joggingpak erover en ik toog naar de marketdome. Ik reserveerde alvast voor deze avond bij de Italiaan en voor zaterdag bij het all you can eat restaurant. Daarna wilde ik even het zwembad in.

In het zwembad was het gezellig druk. Ik keek eens rond, alle tafeltjes met stoelen waren bezet of er lagen handdoeken over de stoelen. Ik zag dat bij de babybadjes nog wel wat stoelen vrij stonden, maar ik had geen zin om daar bij te gaan zitten, ik kwam immers voor mijn rust. Ik zag dat er een tafeltje vrij kwam. Ik legde mijn tas op een stoel en mijn handdoek op een andere. Ik zag dat het tafeltje naast me bezet was door een leuk uitziend jong stelletje van halverwege 20. Ik ging een kop thee halen en installeerde me in mijn stoel. Toen de thee op was heb ik even een frisse duik genomen, waarna ik weer ging zitten en pakte mijn boek weer.

Ik hoorde het stelletje naast me met elkaar praten. Ze kwamen duidelijk uit België. Ik ind de Vlaamse taal erg lekker in het gehoor liggen. Ik keek eens op uit mijn boek en glimlachte naar het stelletje. Al snel zaten we gezellig te kletsen. Ze vonden het wel bijzonder dat ik hier alleen was. Ze hadden zich voorgesteld als Joris en Anne. Ze hadden een VIP cottage met opgiet sauna. Ik vertelde dat ik jaloers was omdat die niet in mijn cottage zat. Dan kom je toch gewoon eens bij ons in de sauna stelde Anna me voor. Het was echt gezellig met die twee, dus ik zei dat ik dat voorstel ernstig in overweging zou nemen. Je bent altijd welkom hoor, we zitten in huisje 297. Nou ik denk dat ik er echt gebruik van ga maken zei ik. Uurtje of 9 ok, of is dat te laat? Nee hoor, we zien je wel verschijnen.Het Italiaans restaurant was heerlijk. Terug in mijn huisje deed ik mijn inmiddels droge bikini weer aan en stopte ee handdoek in mijn tas. Om vijf voor negen klopte ik tegen het raam van huisje 297. Joris deed open en liet me binnen. Hun cottage was inderdaad veel luxer. Een mooi bankstel in de huiskamer waar Anne op zat. Lust je eerst wat te drinken? Ik zag dat Anne aan de witte wijn zat. Als ik jullie niet teveel stoor zou ik ook wel een wijntje lusten. Kom lekker zitten zij Anne terwijl Joris in de keuken een wijntje inschonk. En weer zaten we gezellig te kletsen over van alles en nog wat.

Een uurtje later vroeg Joris of ik in de sauna wilde. Joris wees me de weg. De sauna was in de badkamer. Joris had sauna al een tijdje aan staan zodat het al goed heet was. Er was een houten bankje tegen de muur bevestigd en in de hoek stond een kachel waarop stenen lagen. Ervoor stond een houten emmer, gevuld met water en er stond een houten soeplepel in. Joris zei dat ik regelmatig wat water over die stenen moest gieten. Joris liet me alleen.

Ik trok mijn joggingpak uit, heerlijk vakantie, niet naar je kledng hoeven te kijken. Ik legde de handdoek op de bank en ging er, in bikini, op liggen. Ik draaide de zandloper om en goot wat water over de stenen. Een luid sissend geluid ging samen met een golf hete lucht die de sauna vulde. De thermometer gaf 90 graden aan. Genietend sloot ik mijn ogen. Ik voelde mijn poriën zich openen en het zweet begon eruit te komen.

Regelmatig goot ik wat water over die stenen zodat het lekker heet bleef en het zweet kon blijven stromen.

Dan ging de badkamer deur open. Joris kwam binnen en pakte wat van de toilettafel. Hij keek de sauna in. Ik had het licht aangelaten dus hij zag me liggen. Hij klopte op de deur en fluisterde iets. Ik hoorde hem niet goed. Mag ik even binnen komen zei hij iets luider. Ja natuurlijk antwoordde ik. Joris trok de deur open en zei dat het beter voor de huid is als je naakt in de sauna zit. Anne kwam de badkamer ook in en nestelde zich tegen Joris aan zodat zij ook de sauna in kon kijken. Is er iets aan de hand vroeg Anne. Nee hor zei Joris, ik vertelde net aan Elise dat het beter voor de huid is als je naakt in een sauna zit. Dat klopt echt hoor beaamde Anne.

Anne stond Joris over zijn rug te strelen terwijl ze tegen hem aan hing. Joris keek Anne aan en voor mijn ogen begon Anne met Joris te zoenen. Dan keek Anne mij aan en gaf me een knipoog. Ik besloot om mijn bikini gewoon uit te trekken. Ik knipte mijn bikinitop los en liet deze van mijn schouders glijden. Anne en Joris stonden toe te kijken en bekeken mijn borstjes. Ik voelde weinig van schaamte daar ik al een paar wijntjes op had tijdens het eten en samen met Anne en Joris. Anne en Joris streelden elkaar over de rug terwijl ik mijn bikinibroekje uit trok.

Ik zat op het bankje en zag dat Joris de sauna binnen kwam en op zijn knieën voor me kwam zitten. Langzaam legde hij zijn handen op mijn knieën. Toen hij zag dat ik daar niet op reageerde voelde ik dat hij mijn knieën langzaam uit elkaar duwde. Ik keek naar Anne en zag dat die met een geile blik nar ons aan het staren was. Langzaam werden mijn knieën uit elkaar geduwd steeds verder en verder. Ik keek van Anne naar Joris en zag dat hij strak naar mijn kutje keek. Mijn benen werden nu zover gespreid dat ik mijn schaamlipjes uit elkaar voelden gaan zodat Joris nu recht in mijn geopende kutje keek. Ik was blij dat ik vanmiddag mijn kutje nog glad geschoren had voordat ik ging zwemmen.Langzaam bewoog Joris zijn gezicht tussen mijn benen en begon de binnenzijde van mijn dijen te kussen. Langzaam kuste hij zich een weg naar mijn inmiddels geil geworden kutje. Dan voelde ik zijn warme adem op mijn kutje direct gevolgd door zijn lippen. Hij zoende mijn schaamlipjes en mijn klitje. Dan voelde ik zijn tong door mijn spleetje glijden. Zuchtend keek ik nog snel naar Anne. Ik zag dat zij haar borsten aan het strelen was en gil naar ons keek. Dan sloot ik mijn ogen en genoot van de tong, welke op en in mijn kutje, zijn werk begon te doen. Ik pakte Joris zijn hoofd vast en stuurde hem naar mijn gevoelige plekjes. Ik werd erg geil bij de gedachte dat ik verwend werd door een jonge man waarvan de vrouw toe stond te kijken. Het duurde niet lang voordat ik een orgasme voelde aan komen. Mijn orgasme kwam langzaam op gang, kreunend kwam ik klaar. Ik klemde mijn dijen om Joris zijn hoofd terwijl hij mijn kutje door bleef likken. Langzaam kwam ik weer op aarde.

Helemaal bezweet hing ik achterover tegen de rugleuning van het bankje. Joris trok me rustig omhoog terwijl Anne de douche al had aangedraaid. Joris begeleide me onder de douche, ik liet het warme water over mijn bezweet lichaam lopen. Joris pakte de douchslang en begon me verder af te spoelen. Dan deed hij de kraan dicht en pakte mijn hand weer vast. Hij nam me mee naar de slaapkamer en legde me daar op het bed. Hij kwam naast me liggen en begon met me te zoenen. Annekwam aan de andere kant naast me liggen en begon mijn buik en borsten te strelen. Naakt lag ik te genieten. Joris sloot zijn tongzoen af en duwde mijn hoofd richting Anne. Zacht zoende ik haar lippen. Ik liet het puntje van mijn tong over haar lippen glijden. Joris streelde mijn kutje weer. Toen Joris een vinger mijn kutje in liet glijden duwde ik mijn tong de warme mond van Anne in waar haar tong al op me wachtte. Een hete tongzoen volgde. Joris trok zijn kleren uit en kwam naakt naast me liggen.

Ik had me inmiddels half op Anne gedraaid en onze tongen waren nog steeds in gevecht met elkaar. Ik liet mijn hand onder het truitje van Anne glijden en streelde haar borsten. Joris manoeuvreerde zich zo naast me zodat hij met zijn reeds keiharde pik tegen mijn billen lag. Ik pakte zijn pik vast en plaatste die voor mijn geile natte kutje. Joris liet zijn pik mijn hete kutje inglijden. Zacht begon hij toe te stoten. Ik kreunde in de mond van Anne terwijl we nog steeds geil aan het tongzoenen waren. Ik let mijn hand in de broek van Anne glijden en streelde haar kutje over haar slipje. Haar kruisje was al aardig vochtig. Anne begon met haar heupen te draaien toen ik haar spleetje streelde.

Ik kwam overeind, waardoor de pik van Joris uit mijn kutje gleed. Ik trok de trui bij Anne uit. Daarna stroopte ik haar broek van haar heupen af en trok deze samen met haar slipje van haar benen af. Dan gleed ik weer op haar en begonnen we weer intens met elkaar te zoenen. Ondertussen schuurden we tegen elkaars schaambeen aan. Joris kwam naast onze hoofden op zijn knieën zitten en duwde zijn harde pik tussen onze zoenende lippen. Onze tongen gleden over zijn pik. Om de beurt zogen we op zijn eikel terwijl de ander de schacht van die lekkere pik likte. Ondertussen nog steeds met onze kutjes tegen elkaar schurend. Joris begon hard te kreunen en trok zich terug om een vroegtijdige zaadlozing te voorkomen.

Ik draaide me rond op Anne zodat we in 69 op elkaar kwamen te liggen. Ik de reuk van haar kruidie kutje prikkelde mijn neus. Genietend liet ik mijn tong tussen haar natte gleufje glijden. Deze was warm en erg nat. Ik vond haar klitje en zoog deze tussen mijn lippen. Anne schokte met haar heupen toen ik met het puntje van mijn tong haar klitje beroerde terwijl ik deze tussen mijn lippen had gezogen. Dan voelde ik de tong van Anne mijn hete natte kutje beroeren. Anne begon mijn geile kutje heerlijk uit te likken. Joris kroop om ons heen en duwde zijn eikel mijn mond in als hij bij mijn hoofd zat. Ik likte en zoog zijn eikel dan totdat hij zich weer kreunend terug trok, en ik me weer concentreerde op het kutje van Anne. Joris kroop weer om ons heen en voelde ik dat Anne stopte met mijn kutje te likken. Die zal nu wel op Joris zijn pik aan het zuigen zijn dacht ik en deed nog wat harder mijn best om het lekkere kutje van Anne te likken. Weer hoorde ik hard kreunen en een fractie daarna voelde ik de tong van Anne weer over en door mijn kutje glijden.Ik voelde een orgasme aankomen. Oh god wat is het lekker als je kutje door een vrouw gelikt wordt, die weten de gevoelige plekjes feilloos te vinden. Mijn orgasme naderde nu snel en sneller. Dan voelde ik die lekkere pik van Joris in een keer tot aan zijn schaambeen mijn kutje inglijden. Dat was het zetje wat ik nodig had om over de rand te kieperen. Hard kreunend met een tong op mijn klitje en een lekkere pik diep in mijn kutje kwam ik stormachtig klaar. Ik voelde mijn kutje beginnen te knijpen terwijl mijn heupen begonnen te schokken. Joris greep mijn heupen stevig vast en gaf nog een paar harde stoten en braakte vervolgens zijn zaad, straal na straal, diep mijn knijpende kutje in. Het duurde even alvorens ik weer een beetje tot mijn positieven kwam.

Ik begon het lekkere kutje van Anne weer te likken, want ik vond dat zij toch zeker recht op een orgasme had. Ik lit twee vingers in haar kutje glijden en neukte haar daarmee terwijl ik nu hard op haar klitje zoog en likte. Joris had zijn pik nog diep in mijn kutje zitten en Anne likte af en toe mijn klitje. Anne begon al snel hard te kreunen en kwam klaar op mijn tong en vingers. Ik voelde hoe Joris zijn pik uit mijn kutje gleed. Meteen voelde ik hoe Anne kreunend en grommend mijn kutje begon te likken. Ik perste het zaad van Joris uit mijn kutje wat door Anne opgelikt werd. Het orgasme van Anne hield ook lang aan terwijl ik haar teder over haar klitje bleef likken. Toen ze weer ontspande haalde ik mijn vingers uit haar kutje en likte die genietend af.

Ik draaide me weer om op haar en zag dat ze de pik van Joris in haar mond had en hierop zoog. Ik likte haar tepels en zoog die om beurten mijn mond in. Dan likte ik me een weg via haar hals naar haar mond. Ze liet de pik van Joris uit haar mond glijden en gaf me weer een lekkere tongzoen. Ik proefde mijn eigen kutje en het zaad van Joris. Minutenlang lagen we eder te zoenen.

Dan stonden we op. We gingen op de kussens liggen terwijl Joris nog wat in ging schenken. We dronken onze drankjes en Anne vroeg of ik bij hun wilde blijven slapen. Met drie in een box spring is een ramp, dat weet ik uit ervaring. Ik bedankte dus en ben na het nuttigen van het wijntje en een innige afscheidskus van beiden weer naar mijn eigen cottage gegaan. De volgende morgen moesten Joris en Anne voor 12:00 uur het huisje uit zijn. Ik heb ze helaas niet meer gezien, maar de mooie herinnering blijft.

XXX Elise