Web Statistics


De Hemelvaartsdag die een onvergetelijke dag werd...

Het navolgende gebeuren heb ik afgelopen donderdag meegemaakt, niet gepland, onverwacht maar vreselijk genoten heb ik.
Jelda ben ik een 44 jarige vrouw, moeder van een zoon van 14 en gelukkig getrouwd met Bert, die is internationaal vrachtwagen chauffeur.
Vanwege zijn altijd buitenlandse ritten gaat hij altijd op maandagmorgen weg om dan weer op vrijdagmiddag of avond thuis te komen.
Deze week was onze zoon door zijn vakantie de hele week met Bert mee in de vrachtwagen, dus had ik een soort van ook een week vrij.
Nou werk ik parttime 3 dagen dus de week vult zich toch wel, omdat Bert op Hemelvaartsdag niet thuis zou zijn had ik mij voorgenomen om met het verwachte mooie weer lekker in de tuin te gaan zonnen, doch dat liep anders.
Maar laat ik eerst vertellen wat er vooraf ging, vanwege de wel hele mooie weersverwachtingen was ik dinsdag uit mijn werk even de stad in geweest, een paar leuke topjes en ook een nieuwe bikini gekocht en dat soort dingen.
Thuis aangekomen was de uurman die een huis verderop woont in zijn voortuin aan het rotzooien, Nick heet hij, woont alleen en is denk ik achterin de twintig, wel een lekkertje vind ik hem hoor.
Hij ziet me uitstappen roept begroetend en vervolgt met de vraag of ik tijd heb voor een bakje koffie.
Omdat ik toch alleen thuis ben roep ik dat ik mijn spullen even binnen gooi en dan kom.
Dus even later zitten we in zijn achtertuin aan de koffie, we kletsen over van alles en nog wat en ook over het te verwachten mooie weer en dat ik donderdag vrij ben en lekker wil gaan zonnen.
Dan vraagt Nick aan mij of ik zin heb om met hem naar het strand te gaan, dat is ruim een kwartier hier vandaan.
Eerst twijfel ik en zeg dan met een lach : “weet je wat, net in de stad heb ik een nieuwe bikini gekocht dus waarom niet” en zo spreken we af om rond tien uur te vertrekken.
Die woensdagvond pas ik mijn nieuwe bikini even en blijkt hij toch wel wat aan de krappe kant, mijn maat C tieten passen er maar amper in en stat wel erg gespannen, hij had zeker wel een maat groter gemogen, maar kan er nu niets meer aan veranderen.
De volgende morgen doe ik hem toch aan, een dun zomerjurkje erover , in de tas een paar handdoeken, een strandlaken en de zonnebrand crème natuurlijk.
Toch vind ik het wel spannend en leuk om samen met Nick op pad te gaan naar het strand.
Het is er best wel druk natuurlijk, na even lopen vanaf de parking zoeken we een plekje op het strand.
Er staat toch wel een beetje wind wat niet lekker is en Nick stelt voor om een stukje het duin in te lopen en daar een plek te zoeken.
Na even gezocht en gekeken te hebben vinden we een soort van een duinpannetje en installeren ons daar.
Intussen had ik wel Nick naar mijn goed gevuld bovenstukje zien kijken, en aangezien ik ook wel topless wil zonnen vraag ik of hij er bezwaar tegen heeft als ik mijn boven stukje uit doe.Natuurlijk heeft hij daar geen probleem mee en even later bekijkt hij mijn flinke tieten als ze bloot zijn, heerlijk uit de wind liggen we hier, we kletsen gezellig als hij voorstelt om mij in te smeren dan maakt hij zich ook nog nuttig zoals hij zegt.
Op het moment dat ik akkoord ga en op mijn buik ga liggen vraag ik mij af of dit wel zo verstandig is, maar heb “ja” gezegd dus laat ik hem zijn gang gaan.
Mijn schouders en rug komen als eerste aan de beurt, als hij een beetje aan de zijkant komt neemt hij ook een stuk van de zijkant van mijn tieten mee.
Vanaf voeten werkt hij omhoog en na bovenbenen doet hij mijn bikinibroekje wat omhoog en masseert mijn billen, eerlijk moet ik zijn dat hij dit alles heerlijk doet en ik er erg van ontspan en van geniet.
Als hij vraagt of ik mij om wil draaien doe ik dat gewillig want wil nog wel even genieten van zijn insmeer / ontspannings behandeling en geef hem ook coplimenten dat hij het heerlijk doet.
Met mijn armen omhoog, en handen onder mijn hoofd lig ik klaar voor hem, min flinke tieten staan wel flink omhoog op deze manier realiseer ik mij.
Op mijn buik begint hij, via de zijkant van mijn tieten gaat hij mijn oksels en bovenarmen insmeren om dan weer naar mijn tieten te gaan die hij heerlijk masseert en kneed, ook voel ik hoe hij in mijn harder wordende tepels knijpt, enorm lig ik te genieten.
Ook lekker vind ik het dat deze jonge gast mij zo heerlijk behandelt, uitgebreid neemt hij mijn tieten onderhanden om dan vanaf mijn knieën weer omhoog te gaan, steeds voel ik zijn hand langs de stof van mijn broekje gaan tegen mijn kut erg lekker voelt dat en voel mijzelf een beetje geil worden.
Maar ik corrigeer hem niet en laat hem zijn gang gaan……….dan voel ik steeds dat hij met een vinger in mijn broekje gaat en over mijn schaamlip wrijft, mijn kutje is kaal met erboven een kort geschoren driehoekje, en steeds een beetje verder gaat hij………
Dan begint hij weer op mijn buik en gaat aan de bovenkant mijn bikinibroekje in en pakt mij met de nodige crème in zijn hand vol bij mijn kut in mijn broekje.
Hij kneed mijn kut en wrijft er heerlijk over ik kan geen weerstand bieden en al snel is hij mij aan het vingeren en voel ik hoe hij mijn broekje omlaag werkt en lig ik met een blote kut voor Nick……………..
Glad door de zonnebrandcrème en ook door mijn kutgeil kan hij gemakkelijk mijn kut in en geil als ik ben trek ik mijn benen wat op en met meerdere vingers in mijn kut maakt hij mij zo geil als boter.
Mijn onderlichaam stoot ik tegen zijn bewegingen in omhoog en heerlijk diep voel ik hem in mijn kut bewegen.
Niets kan mij er meer van weerhouden dat Nick mij geweldig klaar gaat laten komen natuurlijk zeker als hij ook op een tepel begint te zuigen en te bijten, luidt lig ik te kreunen en te kronkelen en dan komt het moment dat ik kom……………
Ongecontroleerd lig ik klaar te komen en voel het wame geil uit mijn kut tussen mijn billen lopen en zo heerlijk zoals het orgasme door mijn lichaam jaagt zo intens lekker is het.
Dan trek ik Nick tegen mij aan, wil even zijn lichaam tegen mij aan voelen, als ik weer wat tot rust gekomen ben zeg ik in zijn oor : “dit mag natuurlijk nooit iemand te weten komen maar was vreselijk lekker Nick”.

Lekker kneed hij mijn grote volle tieten als hij antwoord : “dat snap ik ook wel ja maar wat ben jij lekker rijp en vol Jelda machtig geil en lekker vind ik jou”.
Zo liggen we heerlijk samen in de zon te genieten als ik na een poos vraag aan hem : “zal ik jou ook even insmeren en helpen ?” hij kijkt me aan en antwoord : “vooral dat helpen wil ik meemaken”.
“Ga maar op je rug liggen en doe je broek maar uit” zeg ik hem en met zijn al stijve paal omhoog ligt hij klaar, een keurig kaal geschoren geaderde paal heeft hij zie ik, met wat crème op mijn handen omvat ik zijn paal en trek zijn huid omlaag zodat de paarse eikel mooibloot is, met mijn ene hand om zijn paal, mijn andere hand onder zijn ballen neem ik hem lekker onder handen en genietend kijk ik naar zijn opgezette blote eikel.
Stevig ben ik hem aan het aftrekken en dan toch wel sneller dan ik had verwacht vliegen de klodders sperma door de lucht en landen op zijn buik, best wel veel spuit hij zie ik, trek net zo lang door tot hij minder gaat schokken en als hij wat verslapt geef ik hem een kus en zeg : “je maakt er wel een rommeltje van kerel” dan antwoord hij : “ja. Sorry was zo lekker maar lik jij het maar op dan is het weg” omdat ik niet vies van sperma ben doe ik dat en lik ook even daarna aan zijn blote eikel, als we weer wat tot rust zijn gekomen liggen we weer heerlijk een poos van de zon te genieten, lekker naakt als we zijn.
Dan begint Nick weer met mijnkutje te spelen en mijn klit te stimuleren als hij vraagt of hij mijn kut even mag likken, geen seconde denk ik er aan dat ik hier met een andere vent aan het rotzooien ben en geef hem toestemming om mij te gaan likken, dat wij hier ook gezien kunnen worden denken we ook niet aan.
Met opgetrokken benen geef ik hem alle ruimte en voel zijn mond op mijn kut drukken en super geil om door een andere vent gelikt te worden……………….
Al snel voel ik ook zijn vingers in mijn kut en weer weet hij me machtig geil te maken en eigenlijk wil ik geneukt worden zo geil ben ik.
Dan na even heerlijk gelikt en gevingert te zijn til ik mijn hoofd op en vraag aan Nick : “zullen we even lekker neuken ik wil je wel in mijn kut voelen”.
Gelijk komt hij omhoog e zie ik dat hij weer een prachtige stijve heeft en moet hij van mij op zijn rug gaan liggen.
Met aan iedere kant van zijn heup een voet laat ik mij tot net boven zijn paal zakken en realiseer ik mij dat ik na vele jaren weer een andee paal in mijn kut ga krijgen, die trek ik open en laat me zakken…………………
Bijna kom ik al klaar zo geil, zo spannend, zo lekker is het als hij mijn kut opendrukt en in mij komt……………….
Langzaam laat ik mij zakken totdat hij er helemaal in zit, dan druk ik mij omhoog en laat me weer zakken………..OMG. wat is dit lekker en geil, steeds druk ik mij omhoog en laat me zakken en voel zijn dikke eikel in mijn kut op en neer gaan…………..
Nick pakt mij bij mijn tieten en geeft aan dat hij mijn kut heet en soepel vind…………
Bij elke neergaande beweging voel ik hem zo diep in mij dat het teveel wordt en kom ik al klaar, een soort van loeiend zit ik machtig klaar te komen op Nick zijn paal, echt ik weet niet meer hoe ik het heb zo geil zo heftig zit ik op hem klaar te komen.
Als het ergste voorbij is laat ik mij voorover op Nick vallen en lig zo verder bij te komen, met zijn handen op mijn billen beweegt hij me zacht en langzaam op en neer over zijn nogharde paal.
Nog steeds bloedgeil voel ik dat ik wel even rustig bij moet komen maar nog lang niet genoeg heb, in zijn oor zeg ik : “mijn God Nick je hebt me een partij geil gemaakt ik heb nog lang niet genoeg hoor” met mijn onderlichaam begin ik ook al weer wat neukende bewegingen te maken.
Hij antwoord : “ik heb nog genoeg voor jou geile rijpe buurvrouw we gaan de hele middag nog door”, op deze manier neuken we even lekker rustig en als ik dan weer wat op krachten ben moet ik van Nick op mijn rug gaan liggen.
Met opgetrokken benen lig ik klaar voor hem en soepel gaat hij weer helemaal in mijn kut en met zijn zware lichaam ligt hij op mij, zijn handen voel ik onder mijn billen en dan steeds steviger stoot hij zijn paal lekker diep in mijn geile kut………………
Dit is wat ik nu nodig heb, een jonge potente gast op mij die stevig en diep in mij aan het stoten is, met mijn nagels in zijn rug gedrukt zeg ik hem : “zo wil ik geneukt worden Nick doe je best neuk me suf ik wilhet”.Grommend, hijgend en inmiddels bezweet ligt Nick op mij en is mij super goed aan het neuken, geweldig lig ik te genieten met zijn grote stotende paal diep in mijn kut, die inmiddels soppende geluiden maakt zo nat en geil ben ik.
Op deze manier neuken en stoten we als twee over de top geile wezens tegen elkaar op en weet ik dat we doorgaan tot we beide weer klaar zullen komen.
Bij elke harde en diepe stoot voel ik zijn harde paal tegen mijn baarmoeder komen zo heerlijk heftig is dat inmiddels voel ik mijn volgende orgasme al weer naderen zo overweldigend en super goed is Nick mij aan het neuken dat het geweldig is.
In zijn oor zeg ik hem dat ik er alweer bijna ben en Nick geeft aan dat ik harder met mijn kut moet knijpen dat hij dan ook gaat komen, mede doordat ik er bijna ben gaat mijn kut al ee beetje krampen waardoor ik ook meer en meer met mijn kut ga knijpen.
Dan zoek ik zijn mond om even te gaan zoenen want ik vrees dat ik heel de boel bij elkaar ga gillen als ik klaar ga komen.
Dus op die manier begint het orgasme van mij bezit te nemen en na even voel ik hoe Nick met een paar harde stoten ook gaat komen en diep in mijn klaar komende kut voel ik hoe Nick zijn zaad in mij aan het spuiten is.
Zo onbeschrijflijk lekker is dat als ik aan het klaarkomen ben en de paal die mij aan het neuken is komt ook klaar en ik het warme zaad diep in mijn buik gespoten voel worden, de warme gloed van dat sperma verspreid zich door mijn buik.
Meerdere stralen zaad krijg ik van hem in mij gespoten en beide komen we op een geweldige manier klaar.
Nadat we beide geweldig zijn gekomen blijft Nick op mij liggen en met kleine naschokken reageert mijn lichaam nog op het heerlijke orgasme en het lekkere lome gevoel heb ik in mijn lichaam na dit orgasme.
Als Nick naast mij gaat liggen vel ik dat ik wel even genoeg heb gehad, beide flink bezweet liggen we naast elkaar bij te komen, en na te genieten.
Als ik mij naar hem toe draai zeg ik : “dit had nooit mogen gebeuren maar had het ook niet willen missen hoor, maar moet wel geheim blijven natuurlijk”.
Na even zegt hij dan met nog schorre stem : “ja ik vond het met jou ook geweldig en ik kan je vertellen dat ik je vaker te pakken ga nemen geil buurvrouwtje”.
Als goedkeuring geef ik hem een kus, met een handdoek wrijf ik mijn leeglopende kut wat schoon en genieten we nog een poos lekker van de zon.
Lekker heb ik even geslapen denk ik als we weer een beetje helder zijn besluiten we naar huis te gaan.
In de auto stel ik voor dat ik voor ons beide wat te eten ga maken, thuis gekomen gaat Nick eerst even thuis douchen, dat doe ik ook ven snel.
Het enige wat ik aantrek is een dun zomerjurkje, slip en BH doe ik niet meer aan.
Want natuurlijk heb ik wel het vermoeden dat ik vanavond nog wel een keer me mijn benen wijd zal gaan.