Web Statistics


Een geile bekentenis

Mijn vrouw Jose (50) en ik Henk (52) zijn aan het eind van dit jaar 25 jaar getrouwd, in voor en tegenspoed kijken wij terug op mooie jaren en een stabiel huwelijk. Seksueel voelen wij ons nog altijd tot elkaar aangetrokken. Wij doen en laten ook dingen om er aantrekkelijk voor elkaar uit te blijven zien, wij realiseren ons natuurlijk goed dat wij inmiddels tot de middelbare leeftijdsgroep behoren, maar gelukkig nog wel gezegend zijn met een open mijnt in een gezond lichaam.

Wij delen openhartig onze seksuele fantasieën, maar sinds een paar maanden is één van de fantasieën van mijn vrouw werkelijkheid geworden, wij doen op dit moment nieuwe geile ervaringen op waar wij in het verleden alleen maar over hadden gefantaseerd. Dingetjes uitgesproken die in ons opkwamen als wij lagen te seksen. Het volgende gebeurde begin juni 2016 bij ons thuis zonder daar vooraf daadwerkelijk met elkaar over te hebben gesproken.



Peter (55) formeel onze ex zwager kwam op een zaterdagavond weer eens gezellig bij ons op visite voor een borrel en een praatje. Hij is een jaar geleden van de oudste zus van Jose gescheiden na veel gedoe en ruzie. Jose ’s zus koos daarna voor een eigen leven, verbrak de familieband ook met ons, Peter bleef altijd welkom bij ons. Zo ook die zaterdagavond. Hij kwam aan het eind van de middag, at een hapje met ons mee en zo zaten wij daarna gezellig te chillen met een biertje en een glaasje wijn erbij in onze woonkamer. Op een gegeven moment ging het gesprek over de toekomst en vroeg ik aan hem of er alweer een nieuwe vlam in zijn leven was?

Nee, lachte hij het een beetje weg, hij vond het wel even goed zo na bijna 30 jaar huwelijk, hij genoot van zijn vrijheid! Ik zei dat ik mij daar persoonlijk niets bij kon voorstellen, je komt elke dag alleen thuis uit je werk, moet je eigen potje gaan koen en s, avonds stap je in een koud nest. Ja, dat is bij jullie anders glimlachte hij, jij gaat er voor het slapen gaan nog even op zei hij met een blik op Jose gericht. Ik geef mijn vriend maar even een hand als hij opstandig is zei hij. Ach, gut lachte mijn vrouw, is er dan nooit even een leuke buurvrouw voor je in de buurt geweest sinds mijn zus de pleitvaart heeft genomen. Nee, niet echt lachte hij, maar ik zal eens wat meer om mij heen gaan kijken in de straat grapte hij. Even hierna liep Jose naar de keuken om een paar hapjes klaar te maken.

Even als mannen onder elkaar vroeg ik hem of hij af en toe wel wat te neuken had? De vrije dames van onze leeftijd hebben meestal een rugzak vriend, die problemen wil ik er niet bij hebben lachte hij. Man als ik één week niet geneukt heb krijg ik het al benauwd zei ik, ja dat begreep hij met zo vrouw als Jose om mij heen! Jo, mijn lief “ben ik nog meer dan tevreden mee, deze avond zag ze er ook weer lekker sexy uit, gekleed in een kort rokje en laaguitgesneden blouse, ik zag wel dat hij daar ook oog voor had. Zo kleed Jose zich vaak als wij ergens heen gaan of thuis visite krijgen, ze weet dat ik dat ook altijd waardeert. Samen thuis heeft zij dan ook regelmatig geen slipje aan onder een spannend rokje, maar daar ging ik die avond niet vanuit of was mij opgevallen.

O, gut wat hebben de heren weer een praatjes kwam Jose met een schaaltje gevulde eitjes de kamer weer in, toen zij Peter als eerste een eitje aanbood en voor hem stond “zei ze heb je het zo zwaar jongen”! Nou dan kan je wel zeggen glimlachte hij. Even later stond ze voor mij, gaf mij een knipoog met haar rug naar Peter gekeerd, hij heeft het zo zwaar zei ze met toch wel een opvallende geile blik in haar ogen. In een flits ging ik met mijn hand onder haar rokje, bam dat kwam gelijk bij mijn binnen, mijn vrouwtje had geen slipje aan. Wij keken elkaar aan toen ik even aan haar warme gladgeschoren kutje voelde, je ben je slipje vergeten aan te doen zei ik lachend tegen haar. Nee,hoor niet vergeten glimlachte zij geil, maar draaide zich wel gelijk weer bij mij weg en kwam weer naast mij zitten.

Met Peet aan de overkant van ons, ontstond er gelijk een spannend sfeertje. Dan kan toch niet joh Jose, ik heb ook mijn gevoelens zei hij. Ik moet eerlijk bekennen dat ik ook even niet meer wist wat ik moest zeggen, maar Jo doorbrak de stilte die even viel door te zeggen, dat ze met Peet te doen had dat hij de hand de laatste tijd aan zichzelf moest slaan. Op dat moment keek ik ook naar haar, en zag ik dat zij met open benen naar Peet toe gericht zat. Dat ontging hem ook niet zag ik, hij staarde tussen haar benen. Ik voelde mijn lul stijf worden in mijn broek, ik was zo te zien niet de enige die hier spontaan geil van werd. Krijg jij nou een stijve lachte Jo geil naar hem, ja, vind je dat gek reageerde hij daarop. Jo stond weer op, en ging wel heel uitdagend gespreid voor hem staan toen ze vroeg, wil je nog een eitje? Peter stopte er nog één in zijn mond, volkomen hierdoor overvalen zag ik dat mijn vrouw het schaaltje terug op de tafel zetten, mij even kort met geile ogen aankeek en zich toen weer naar hem toedraaide. Wil je ook even voelen vroeg ze.

Yep, lachte hij tegen haar en ging gelijk met zijn hand onder haar rokje, vanaf dat moment komt er van alles in werking en ontstaat er iets in je lichaam en hoofd wat niet meer tegen te houden is. Jose liet zich bevoelen door hem, spreiden nog een beetje verder voor hem open en toen wist ik wel dat zij zijn vinger in haar kutje had. Van het één op het ander moment gebeurt er dan van alles, ik zat er nog steeds door overrompelt naar te kijken toen mijn eigen vrouw zijn broek begon open te maken. Even later zag ik zijn stijve leuter helemaal tevoorschijn komen, Jo voorover bukken en zijn lul in haar mond opnemen. Peet keek mij aan, ik gaf hem een knipoog, zo van mijn zegen heb je! Jose ging er helemaal in op, was inmiddels op haar knieën voor hem beland en pijpte hem naar lieve lust. Toen hij haar rokje over haar kleine bloe kontje trok, kon ik niet meer op de bank blijven zitten.



Ik liep op hun af, zag haar billen omhoog staan, haar kutje glom al een beetje. Kort wierp ik een blik op zijn stijve grote stamper en het op en neer gaande hoofd van mijn vrouw, ik ben achter haar gaan zitten op de grond en nam haar kontgaatje en kutje met mijn tong voor mijn rekening. Super geil om aan je eigen vrouw te voelen hoe geil zij hiervan was geworden, haar te horen smakken, zuchten en kreunen en te zien hoe zij hier fysiek op reageerde. Op een gegeven moment hoorde ik Peter zeggen, even rustig aan Jose, die dit op dat moment ook deed. Ik kreeg haar kutje goed op mijn mond gedrukt, zij begon te draaien, nog harder te kreunen toen ik mijn tong diep in haar kutje had. Peter had even de rust en mogelijkheid om haar blouse helemaal uit te doen, een bh had ij niet aan.

Toen hij haar tieten ( een C cup) goed zat te kneden, en ik haar goed te pakken had met mijn tong kwam ze schreeuwen klaar. Op verzoek van Jo kleden wij ons daarna helemaal uit, zelf werd zij verder door Peet helemaal uitgekleed op haar zwarte kousen en jarretelgordeltje na. Wij zijn toen wederom op verzoek van mijn vrouw naast elkaar op de zitbank gaan zitten en zij op de grond tussen ons in. Zo heeft zij ons om de beurt gepijpt, met onze ballen gespeeld, er bij ons ons allebei tegelijk een vinger in onze kont bij geduwd, met veel passie probeerde zij om ons te laten klaarkomen. Het lag aan ons dat dit niet gebeurde, door steeds alle zeilen bij te zetten om het uit te stellen en in te houden. Jullie doen het erom lachte zij met een geil bezweet gezicht tegen ons.

Maar o wat vond ik dit geil om mijn vrouw zo bezig te zien met ons allebei, ik moet wel erkennen dat Peter ‘s lul een paar centimeter meer in lengte en omvang is, maar daar heb ik geen enkel probleem mee. Jos wel, zij vond zijn lul wel heel geil en erotisch om in volle erectie te zien, maar moet zich goed ontspannen om hem vol in haar kutje te kunnen ontvangen. Onze enige fysieke overeenkomst is dat wij allebei ook gladgeschoren zijn. Peet is ook grote van postuur, 1.88 m en 90 kg. Ik ben 1.77m en 75 kg. Jose is verder ook slank, tenger, zij is 1.63 m, 57 kg, heeft lang donkerbruin krullend haar, en een mooie bilpartij. Ik stond echt op springen toen wij elkaar daarna even goed tongzoende en Jo lekker hard daarbij in mijn stijve kneep. Ik duwde haar van mij af en zei dat ik even een rondje bier en wijn voor ons ging pakken in de keuken. Ik keek wel vanuit de keuken wat zij gingen doen.

Zo zag ik dat Peet haar bovenop de zitbank liet staan, met haar kutje op zijn mond gedrukt begon hij haar goed te likken. Ik had nooit verwacht dat mijn vrouw hiertoe in staat zou zijn, maar zo gebeurde het wel. Net als ik even hiervoor ook al had gedaan, liet hij haar ook goed klaarkomen. Naakt met zijn drieën op de ank dronken wij ons biertje en Jose haar wijntje tussen ons in. Ik begon haar weer te vingeren, Peet nam haar tieten en tepel voor zijn rekening. Wij waren nog niet klaargekomen, en hadden allebei weer een stijve staan. Jose duwde mijn hand tussen haar benen weg en kroop bovenop mij, mijn lul schoot haar warme kletsnatte kutje in, wij begon elkaar goed te neuken.

Peet haalde mij even uit mijn concentratie, hij ging op de bank staan naast ons en duwde zijn leuter haar mond in. Driftig pijpend en snel wippend op mijn lul kwamen wij al snel bijna tegelijk klaar en spoot ik haar kutje vol. Peet zag het natuurlijk ook allemaal gebeuren, ik wurmde mij onder Jose vandaan, mijn sperma lekte uit haar kutje op onze lerenbankstel. Ze gaf aan zich even willen opfrissen, Peet ging weer op de bank zitten, echter toen Jose wilde opstaan om naar de badkamer te gaan, pakte hij haar vast en trok haar bovenop zijn grote lichaam. Ik zag zijn dikke eikel en stukje tussen haar glibberige super opgezwollen schaamlippenverdwijnen, Jo begon zich te verzetten en zei dat zij zich eerst even wilde opfrissen. Kom op Jo zei ik op een paar meter afstand vanaf de stoel waar ik tegenover hun was gaan zitten, laat Peet ook even goed in je geile kut klaarkomen.

Met opgewonden blik keek ze mij over haar schouder aan, drukte daarbij haar kutje verder over zijn dikke stijve lul, en richten zich weer volledig op hem. Ja, ze kreeg het even zwaar te voorduren zag ik fysiek en hoorde ik uit haar mond, je bent zo groot hijgde ze en smeekte om het voorzichtig te doen. Dat deed hij ook, voor mij was dit ook een apart moment in onze relatie om te zien dat haar kutje helemaal werd opgerekt door een andere man, die een stuk groter geschapen was. Het was een natuurlijke lust op dat moment wat ik een uur hiervoor niet had zien aankomen, waar wij niet vooraf weloverwogen met elkaar over hadden gesproken, maar zich wel voor mijn ogen afspeelde. Mijn gevoel en emotie duizelde in mijn hoofd toen ik mijn eigen liefje gepaald zag worden, haarluit hoorde kreunen, en mijn eigen sperma rijkelijk op Peter ’s ballen uit haar kutje zag vloeien.



Achteraf gezien een goed glijmiddel voor haar kutje, anders had Peet haar strakke kutje niet zo makkelijk kunnen neuken met zijn grote lul. Jo en Peet gingen helemaal in elkaar op, op een gegeven moment tilde hij haar als een veertje op, legde haar op haar rug languit op de bank en pompte haar zo weer vol. Ik heb haar nog nooit zo hard horen gillen, kreunen en hijgen. Echt ik kreeg bijna medelijden met mijn vrouw toen ik haar bijna helemaal zag verdwijnen onder zijn grote lichaam op onze zitbank. Jo ’s smalle beentjes bungelde in de lucht langs zijn billen, ze explodeerde in een orgasme en gilde daarbij de hele kamer bij elkaar. Een paar minuten later zag ik Peet zich snel uit haar kutje terug trekken, zijn eigen paal i zijn hand nemen en er een paar laatste snelle rukken aangeven. Hij spoot zijn sperma tot bijna onderaan haar kin uit over haar lichaam, Jo was een paar minuten lang compleet van de wereld toen hij van haar lichaam af was gegaan.

Het was onvoorstelbaar geil zoals dit plotseling was ontstaan, mijn vrouw is daarna even gaan douchen, Peet en ik praten er nog even over na. Hij bekende ook dit niet te hebben verwacht, maar wel aan gedacht te hebben in zijn fantasieën. Peet erkende dat hij Jo altijd al een aantrekkelijke vrouw te hebben gevonden. Nadat Jo alleen in haar badjas gehuld de kamer in kwam en aan Peter vroeg of hij bleef slapen, zijn wij ook gaan douchen en hebben daarna nog een stevige borrel met zijn drieën gedronken voor wij tegen middennacht met zijn drieën naar onze slaapkamer gingen. Met Jose tussen ons in kwam al snel alles weer op gang toen zijn met onze lullen begon te spelen. Wij werden weer door mijn vrouw gepijpt, hebben haar samen gelikt en met haar tieten gespeeld. Mijn vrou was echt niet meer te houden, zij daagde ons uit om haar eens goed in beide gaatjes in een trio te nemen. Ik moest ik haar kont lachte ze geil, ze vond Peet daar (toen nog) een beetje te groot voor. Na haar goed met glijmiddel te hebben voorbewerkt ging zij bovenop peet zitten.

Toen hij goed in haar kutje zat, mocht ik erbij komen en zo begonnen wij voorzichtig en rustig aan onze eerste dubbele penetratie. Ik neuk mijn vrouw regelmatig in haar kont, maar zo strak als die nacht had ik haar nog nooit gevoeld. Onze stijve palen gleden keer op keer over elkaar heen tussen het dunne wandje van haar anus en kutje, het was super geil om haar te horen kreunen en dit zo met zijn drieën te doen. Jo, was al meerdere keren achter elkaar klaargekomen toen ik uiteindelijk ook voor de tweede keer mijn zaad diep in haar darmen spoot. Nadat ik mij terug had getrokken ging Peet nog even goed met haar door, hij neukte haar snel en fel, en neukte haar helemaal gek. Op een gegeven moment smeekte Jo hem te stoppen, e kon niet meer. Ze had geen kracht meer hijgde ze.

Hij ging nog even flink met haar door voor hij zijn zaad ook in haar kutje spoot, Jo was daarna helemaal op. Na een opfrisbeurt zijn wij die nacht met zijn drieën in slaap gevallen. De volgende ochtend (zondag) hebben wij met zijn drieën uitgebreid ontbeten en is Peet tegen de middag naar zijn huis gegaan. Wij hebben er daarna samen een goed gesprek over gehad, was dit éénmalig of voor herhaling vatbaar vroeg ik aan mijn vrouw. Het was Jose goed bevallen, ze vond het spannend en geil, en had er goed van genoten bekende zij. Hoe vond jij het vroeg ze? Ik kon ook niet ontkennen het heel geil gevonden te hebben, ik vond het super geil om mijn vrouw hier zo van te zien genieten, ze was voor mij betoverend geil geweest die avond en nacht. Wij konden Peet al heel lang, vertrouwde hem ook wel hier heel discreet mee om te gaan, het was voor hem ook een extraatje. Het was een nieuwe fase in ons leven, en zagen dit ook wel als een extra oppepper in one seksuele relatie. Bij gelegenheid voor herhaling vatbaar dus!

De dagen daarna had ik mijn handen vol aan mijn vrouw, ze bleef bloedgeil, ze kleden zich elke dag lekker sexy en wilde weer elke dag seks. De vrijdagavond daarna kwam ik doodmoe uit mijn werk, Jo liep in een sexy kort rokje slip loos rond, had geen bh aan en haar stijve tepels waren constant te zien in haar blouse. Na het avondeten zei ze dat Peter haar die middag had gebeld, hij had ons uitgenodigd om zaterdagavond bij hem op visite te komen. Ik hoorde van haar dat ze elkaar door de telefoon weer flink hadden opgegeild, hij had het voor elkaar gekregen dat Jo zichzelf tijdens dit gesprek had klaar gevingerd. Haar openhartige bekentenis maakte mij wel weer gelijk geil, maar fysiek was ik te moe om haar weer even goed te neuken. Ik liet het aan mijn vrouw over of wij naar Peet toe gingen, zeg het maar zei ik tegen haar, heb je er zin in vroeg ik? ja, dat had ze wel.



Jose had er weer werk van gemaakt toen wij die avond bij Peet aankwamen, ze was zeker twee uur met zichzelf bezig geweest in de badkamer, en had haar kledingkast weer eens flink overhoop gehaald. Ze had gekozen voor een zwart leren bovenkleding outfit, een zwart ultra kort rokje van dun soepel leer, met een kort leren hesje. Daaronder had zij een spierwitte opengewerkte bodystocking, zonder bh waardoor je haar rode stijve dikke tepels goed in kon zien, dit werd alleen bedekt door haar hesje. Verder had zij zwart zijde kousen aan met een dikke naad en hoog gehakte lakpumps. Dit viel niet alleen bij mij in de smaak, al vrij snel na de koffie ronden kwamen de hartversterkers (alcohol) op tafel en lag mijn vrouw mij binnen een uur al te kluiven (pijpen) op dit bank bij Peet. Het hoeft geen betoog dat zij Peet hiermee ook uitdaagde om zijn stijve leuter ook uit zijn broek te halen.


Er was even oogcontact tussen ons, ik knikte ja, maar bleef zelf nog even op de bank zitten en dronk mijn biertje. Ik had zoiets van, laat ze maar even samen. Na ongeveer een kwartier ben ik ook naar boven gegaan, in was nog nooit in zijn slaapkamer geweest en ging op het geluid af. Daar wachten mij toch wel een grote verrassing, mijn vrouw hing daar in een soort van schommel in lerenriemen die bevestigt waren aan het plafond. Jo had al haar kleding in kluis haar schoenen nog aan. Haar handen waren geboeid, haar benen gespreid en er zaten grote strakke tepelklemmen op haar stijve tepels, terwijl zij haar bodystocking nog aan had. Peet stond spiernaakt voor haar, ik zag op dat moment een dildo in haar kutje onder haar rokje verdwijnen, die hij langzaam begon op te pompen. Jose keek mij met super geile ogen aan, toen zag ik ook dat zij een rubberbal aan een riempje in haar mond had, waarmee zij monddood was gemaakt. Ik ging zwijgend op het bed zitten en nam de slaakamer verder in mij op. Het licht was er sfeervol gedempt en Peet begon haar te neuken met die dildo, die toen al enorm door hem was opgepompt. Ik kon zien dat Jo hiervan genoot.



Hij ging door alsof ik er niet was, aan haar fysiek kon ik zien dat ze op springen stond, maar dat liet hij niet gebeuren. Peet trok de dildo uit haar kutje terug, haar kutje was een kut geworden die wagenwijd openstond. Hij duwde daarna, ondanks zijn lengte en dikte vrijwel moeiteloos zijn stijve lul haar kut in, en begon haar stevig staande tussen haar benen te neuken. De schommel deed zijn werk, Jo beukte steeds terug over zijn lul, en draaide met haar hoofd alle kanten op. Gillen kon ze niet, maar kreunen des te harder toen hij haar zo neukte. Ik keek er sprakeloos naar. Hij stopte een paar keer, trok zich even terug en ging dan weer door. Zwel hij al Jo kwamen zo steeds net niet klaar. Haar gezicht begon te glimmen, de zweetdruppels kwamen op, Jo werd er bijna gek van! Maak jij die mondknevel even los Henk vroeg hij aan mij, nadat ik dat gedaan had schreeuwde ze de hele slaapkamer bij elkaar. Neuk mij nou klaar gilde ze, laat mij klaarkomen Peter smeekte zij.

Echter Peet liet dat niet gebeuren, zijn enorm lul trok hij op een gegeven moment terug uit haar kut, ik zag dat hij dit voor zichzelf ook net op tijd had gedaan. Peet pakte een blinddoekje wat hij bij Jo omdeed, ik zie niets meer krijste zij, dat is ook de bedoeling lachte hij. Zo lieten wij haar hangen, gingen samen naar beneden om een biertje te drinken en bespraken zijn plan. Ik zei zo soort schommel nog nooit te hebben gezien, waarop hij zei dat haar zus er regelmatig had ingehangen, iets wat ik mij bij mijn ex schoonzus totaal niet bij kon voorstellen, maar wel zo zal zijn geweest. Wij gaan haar helemaal gek maken lachte Peet, stellen zoveel mogelijk het klaarkomen uit, ot ze uiteindelijk ontploft. Als wij straks weer naar boven gaan, wil ze maar één ding zei hij “klaarkomen”. Maar dat gaat nog niet gebeuren, jij moet haar in deze positie maar eens goed diep in haar reet nemen stelde hij voor. Nou lachte ik, dat zal er even nog niet inzitten, kijkend naar mijn slappe lul.

Ik vond het allemaal super geil hoor, daar niet van, maar ik was er fysiek nog even niet toe in staat. Ik heb een zware week met Jo en op mijn werk achter de rug zei ik, oké dan neem ik het wel even van je over lachte hij weer. Ik vond het prima! Toen wij na een halfuurtje weer in de slaapkamer kwamen was Jose een beetje in paniek, waar waren jullie vroeg zij zich hardop af, want zien kon ze ons niet. Peet deed zijn vinger op zijn lippen, wij gaven haar geen antwoord. Hij pakte een tube glijmiddel en begon haar anus er mee in te smeren en haar met zijn vinger in haar kontje te vingeren, ik ging er languit bij op bed liggen. Al snel begon Jose weer geil te kreunen, ik kreeg een trilapparatje in mijn hand gedrukt waarmee ik de nog steeds aanwezige tepelklemmen op haar super gevoelige tepels mee moest bewerken. Daar reageerde mijn vrouw heftig op. Peet ging over tot verdere actie.

Toen zij zijn eikel tegen haar kontgaatje voelde en hij er een stukje inging, wist ze gelijk dat ik het niet was. Nee, hé riep ze, je gaat toch niet mijn kontje neuken met die grote lul van jou jammerde ze tegen Peet. Yep lachte hij en duwde voorzichtig door, Jo had het niet meer, en hapte naar adem. Peet zat er goed in, bijna tot aan zijn ballen toe zag ik toen hij haar langzaam begon te neuken. Het trilapparaat op haar tepels had ook zijn effect, binnen een paar minuten kwam ze gillend klaar op zijn lul diep in haar kont. Geile slet lachte Peet, anaal klaarkomen hé dat is weer een ander gevoel dan in je kut. O, ja, ja hijgde Jo, die dit kennelijk toch wel heel geil vond. Echter kort daarna moest hij toch stoppen, het begon haar pijn te doen en dat was ook niet de bedoeling. Als compromis deed Peet de pblaasdildo weer in haar kut en pompte deze weer flink op. Ik stopte met de bewerking van haar tepels, ging weer op het bed liggen en keek wat er verder ging gebeuren.

Peet ging op een stoel naast haar staan en dirigeerde zijn stijve lul haar mond in, zo heeft mijn vrouw hem lang gepijpt. Inmiddels was mijn lul ook weer stijf geworden van dit geile spelletje, toen Peet van de stoel stapte en de dildo uit haar kut haalde, zei hij tegen mij, ga je gang vriend. Ik ging tussen haar benen staan, drukte mijn stijve haar kut in, maar voelde bijna niets, zo wagenwijd was zij opgerekt met de dildo. Geil als Jo was, riep ze tegen mij, neuk mij keihard schat in mijn kut. Ik deed mijn best maar echt lekker voelde het niet, ze was super nat en te wijd voor mij op dat moment. Ik trok mij terug, Peet nam het gelijk over en neukte haar daarna in een goed orgasme. O, ja bleef ze hijgen, neuk me smeekte ze door, nou ze kreeg er goed van langs zo zag ik. Peet bleef gaan, de schommel aan het plafond begeef het straknog bedacht ik mij, maar dat gebeurde niet.



Hij pompte haar keer op keer vol met zijn grote lul, ik zag het gebeuren toen zij weer klaarkwam en hij even daarna zich snel uit haar terug trok om zich over haar leren rokje leeg te spuiten. Nadat Peet haar polsen had losgemaakt hebben wij haar samen uit dat tuigje gehesen en Jo op bed gelegd. Ze moest er even van bijkomen, onderwijl hebben wij haar verder uitgekleed, op haar kousen na lag Jo toen ook naakt, en mocht zij weer zonder blinddoek naar ons kijken. Na een pauze en een drankje op bed zijn wij verder gegaan. Ik heb haar nog even in haar kont geneukt, maar had geen kracht meer om nog een keer klaar te komen, ik kon mijn lul niet meer stijf houden. Peet was er weer helemaal, Jo had hem daarbij gepijpt en kroop al snel bovenop zijn stijve lul. Als beesten hebben zij elkar geneukt, eerst bovenop, toen op zijn hondjes, en op het laats, na ik schat een uur volop neuken heeft hij haar plat op haar rug liggend nog een keer vol gespoten. Jo was op, en kon geen boe of bah meer zeggen. Zo had ik haar nog nooit meegemaakt, ze was echt helemaal van de wereld.

Peet en ik hebben toen nog samen een biertje beneden gedronken, boven was het stil en bleef het stil toen wij weer boven kwamen lag Jose te slapen. Ze was kennelijk zo moe dat ze zichzelf niet had opgefrist, wat toch echt niets voor haar is. Nadat wij wel een douche hadden genomen stelde Peet voor dat ik maar naast haar moest gaan slapen, hij ging zelf wel op de bank beneden liggen. Nee, ik ga wel op de bank, dan is het weer een verrassing als ze wakker wordt lachte ik. Zo gezegd zo gedaan, ben ik beneden op de bank gaan slapen en kroop hij naast Jose in zijn eigen bed. Ik ben al snel als een blok in slaap gevallen. De volgende morgen (zondag) werk ik rond 10.00 uur wakker, hoorde boven geluiden en ben naar boven geaan. Jose en Peter lagen alweer bovenop elkaar, althans Peet lag op zijn rug Jo te likken en zij lag hem heftig te pijpen, zo goed bezig zei ik toch wel onder de indruk van hun energie en seks drive. Een klein naspel zei Peet tussen haar benen vandaan, Jose keek mij weer met geile ogen even aan, kwam kort hierna klaar en werd weer in haar mond gespoten. Daarna is Jo gaan douchen, hebben wij ontbeten en zijn rond de middag naar huis gegaan.

Ik kon niet anders zeggen dat wij dat weekend weer een ervaring rijker waren en ik vooraf nooit had verwacht het super geil te vinden om te zien dat mijn vrouw seks met een andere man heeft. Mijn vrouw geniet er ook met volle teugen van, ze heeft het ook eerlijk toegegeven dat ze heel geil wordt van Peter ’s grote lul, zijn fysieke kracht en energie en zijn steeds verder openbarende dominantie op haar. Die kinky spelletjes die hij met haar speel spreken haar aan. Ons seksleven is spannender geworden, en breidt zich verder uit met Peet erbij, bijna elk weekendis hij bij ons of gaan wij naar hem toe. Peet heeft thuis veel speeltjes waar mijn vrouw en ik heb bestaan niet van wisten, maar nu wel met zijn drieën volop van genieten. Jo is natuurlijk wel het middelpunt hierin, ik zie dat zij haar grenzen steeds verder opzoekt en zich in onze triootjes door Peet volledig laat domineren. Soms vind ik het persoonlijk weleens te ver gaan, vernederend voor haar, maar zelf zegt zij het allemaal super geil te vinden wat hij allemaal met haar doet. Wie ben ik dan om haar hierin tegen te spreken!

Als ons verhaal jullie aanspreekt wil ik best in de toekomst nog een paar seksuele ervaringen hier op de site beschrijven…) laat het ons maar weten zou ik zeggen. Een geile groet van Jose, Peter en Henk.