Web Statistics


Puberleed

Het valt niet mee om een puber te zijn. Zeker niet in het dorp in het oosten van het land waar ik woon. Zeker niet als je er achter komt dat je misschien wel homo bent. Ik zit op de enige middelbare school in het dorp. Hoi, ik ben Stijn en dit is mijn verhaal.

De eerste klas was makkelijk. Zonder te veel gedoe was ik over naar de tweede. Daar begon de geile ellende.
Laat ik eerlijk zijn: het was nooit mijn bedoeling om toe doen wat wil heb gedaan. Maar iets in mij maakte dat ik het wilde.
Als je mij zou zien zou je mij ouder schatten dan ik ben. Velen doen dat ook.
Doordat ik veel sport is mijn lijf best in vorm. Nee, ik ben geen bodybuilder, maar je ziet mijn spieren wel goed zitten. Daarnaast heb ik in mijn boxer een apparaat zitten dat sinds de eerste klas behoorlijk gegroeid is. Om maar eerlijk te zeggen: hij is groot. Zo groot dat ie soms in de weg zit. Ik heb wel eens stiekem op grindr gezeten om geile pics uit te wisselen. Niemand heeft dan door dat ie met iemand van veerien praat. Maar echt seks had ik nog niet gehad.
Aan het eind van de eerste hadden we afscheid genomen van Mevrouw de Mol van Nederlands. In de tweede begonnen we dus met een nieuwe docent. Op het rooster stond Meneer Stenders.

Toen we Nederlands hadden op dinsdag het derde uur was ik het eerste bij het lokaal. De deur stond al open. Er stond een man. Jonger dan de rest van de docenten. Hij keek mijn richting op.
'Kom maar binnen hoor!'
'Stijn! Toch?'
Ik keek verbaasd.
'Ja, ik heb de namen al uit mijn hoofd geleerd. Ik ben Adam. Ik bedoel, meneer Stenders. Ik vergeet steeds dat iedereen mij hier meneer moet noemen. Ga maar zitten, Stijn.'
De rest van mijn klas kwam binnen. Sjors ging naast mij zitten. Toen de hele klas zat riep meneer Stenders alle namen om om te kijken of iedereen aanwezig was.
'Mooi, iedereen is er. Voor mij 26 nieuwe gezichten, voor jullie 1. Ik ben Ada... Meneer Stenders en ik zie jullie drie keer per week. Dus misschien zijn er dinge die jullie willen weten?' Tamara stak als eerste haar vinger op. 'Waar woont u?'
Hij vertelde dat ie in de stad verderop woonde. Toen straks Mirthe haar vinger op. 'Heeft u een vriendin?' Hij moest lachen. 'Nee, ik heb geen vriendin.'
'Heeft u een vriend?'
Darrel schreeuwde het door de klas. Iedereen moest lachen.
'Ja, ik heb een vriend.'
Meneer Stenders zei het lachend. De klas was meteen stil.'Echt?'
Riep Sarah.
'Ja, echt. Al drie jaar.'
Hij schaamde zich er niet voor. Hij was de eerste homo die ik in het echt zag.
'Hoe oud bent u?'
'Jongens, houd wel even jullie vingers eerst omhoog. Anders gaan we door elkaar schreeuwen. Jij had een vraag, Simon?'
'Hoe oud bent u?'
'Ik ben 29.'
Ik voelde een vraag op mijn tong branden. Ik moest het vragen
'Hoe was uw coming out?'
Ik zag hem even schrikken.
'Oh, uhm, die vraag had ik niet verwacht. Maar wel een goede vraag, Stijn. Uhm... Ik heb het eerst aan mijn beste vriend verteld en toen aan mijn ouders. En iedereen vond het geen probleem. Mijn moeder had het zelfs wel een beetje verwacht.'
De rest van de klas is stil. Dan staat meneer Stenders op.
'Goed, genoeg vragen. Tijd voor Nederlands.'
Ik had een docent die homo was. Een docent die er ook nog geen eens verkeerd uitzag. Daar werd het zaadje gepland. Daar bij die eerste ontmoeting al.

Drie keer ik de week kon ik mij niet concentreren. Bij alles wat Stenders deed volgde ik hem. Ook in de gang en in de aula zocht ik contact. Gelukkig viel het niet op, want binnen enkele weken had Stenders zich geliefd gemaakt bij veel leerlingen. Het enige nadeel was dat mijn cijfers voor Nederlands een stuk lager waren dan de rest. Rond oktober schrok ik ineens op uit m'n dagdroom.
'Stijn, wil jij misschien zo evenblijven? Ik wil het even met je over jouw cijfers hebben.'
Ik knikte. De bel ging en de rest had pauze en ik liep naar Stenders.
'Hoe kan het nou dat je weer een vijf hebt gehaald? Leg ik het niet goed genoeg uit?'
Ik schudde direct mijn hoofd.
'Nee, ik heb gewoon niet goed genoeg geleerd.'
'Je stelt ook bijna geen vragen. Je weet toch dat ik juist hier voor de klas sta om vragen aan te stellen. Zodat ik antwoord kan geven.'
Ik knikte.
'Ik zal beter mijn best doen voor u doen.'
'Dan is het goed. Maar je doet het niet voor mij, maar voor jezelf.'
Terwijl hij dit zei legde hij een hand op mijn schouder en keek mij diep in mijn ogen. Hij raakt mij aan. Hij. Raakt. Mij. Aan.
'Zal ik doen.'
Uit een soort impuls gaf ik hem met mijn wijsvinger een soort van prikje in zijn buik. Het was raar. Maar hij bestede er verder geen aandacht aan.
'Dan is het nu tijd voor pauze.'
Hij pakte zijn tas en liep samen met mij naar benden.
'Weet je alwat voor soep je gaat nemen?'
Ik schudde mijn hoofd.
'Volgens mij is er vandaag champignonsoep. Mijn lievelings!'
Bij de docentenkamer wilde ik bijna meelopen. Weer legde hij zijn hand op mijn schouder.
'En als je vragen hebt. Stel ze, he!'
'Zal ik doen.'
Ik zweefde op een wolk naar de aula waar ik gelijk champignonsoep ging halen. Hij had mij aangeraakt. Twee keer. En ik hem. Een keer. Ik wilde net een hap van de soep nemen toen ik naar het witte goedje keek. Ik moest stiekem glimlachen en dacht aan het andere witte goedje dat vanochtend op mijn buik lag. Ik neem een grote hap van de soep.Twee dagen later loop ik de trap op naar wiskunde wanneer ik ineens een vinger in mijn zij voel. Het is zacht, maar hard genoeg dat ik omkijk. Het is Stenders.
'Heb je goed geleerd voor morgen'
'Morgen?'
'Dan heb je die inhaaltoets. Omdat je vorige week twee dagen ziek was.'
Shit. Ik was het helemaal vergeten.
'Ja, ik ga mijn best doen.'
'Goed zo!'
Bij die laatste woorden streelt hij mij over mijn rug. Of verbeeld ik dat mij?

Die avond wil ik Nederlands leren, maar ik kan alleen maar denken aan zijn hand op mijn rug. In mijn verlangen daalt de hand verder af. Ik laat mijn hand mijn joggingbroek in glijden. Ik fantaseer dat het zijn hand is.

Ik heb de toets verkloot. De dag daarna moet ik weer blijven zitten. Ik vind het niet vervelend. Wat wel vervelend is is dat ik per ongeluk denk aan wat voor stoute dingen hij nu met mij kan doen. Waardoor ik een kei harde lul heb als hij zegt.
'Je mag wel gewoon hier komen hoor.'
Ik sta op en probeer ongezien mijn onhandig grote lul te verleggen. Maar het heeft weinig zin in mijn skinnyjeans. Je blijft hem duidelijk zien zitten. Ik loop zo normaal mogelijk naar het bureau van Stenders. 'Het gaat niet goed, Stijn. Jouw cijfers...'
Hij kijkt opzij naar mij maar ziet als eerste de vormen van mijn lul in mijn broek. Hij is duidelijk afgeleid. Maar gaat door met zijn preek. Maar telkens zie ik zijn ogen afdwalen. Nog een keer. En nog een keer. Ik word alleen maar geiler. Ik volg geen woord van wat hij zegt. Weer kijkt ie. Ik kijk stiekem naar zijn kruis. Ik moet mij sterk vergissen als ook hij niet een stijve heeft.
'Dus ik wil dat je voortaan na het achtste uur naar mij toe komt. Dan geef ik je je wat extra stof.'
Ik schrik op.
'Dus ben je dinsdag hier na het achtste?'
'Ja. Ik ben er.'
'Goed. Zie ik je dan.'
Ik loop weg. Zo snel mogelijk. Ik duik de toiletten in. Knoop mijn broek los. Duw mijn boxer omlaag en begin te rukken. Binnen een paar tellen kom ik kei hard klaar. Ik spuit zo hard en veel dat het tegen de wc deur aan spuit. Het ziet er heel geil uit op die zwarte deur. Ik kan mij niet inhouden en lik het op.Het weekend sluit ik mij op in mijn kamer. Ik ben constant geil. Zaterdag ruk ik mijzelf zes keer. Iedere keer kom ik in mijn mond. Zondag gaat mijn moeder weg. Ik sluip haar slaapkamer in en kijk in het nachtkastje. Daar liggen condooms, glijmiddel en een vibrator. Ik pak twee comdooms, het glijmiddel en de vibrator.
Ik ren de trap op en op bed trek ik mijn boxer uit. Mijn lul is al kloppend hard en nat. Ik krijg het geile idee om de condoom om mijn harde piemel te doen. Hij zit heel strak. Het doet een soort van pijn, maar is ook geil. Ik ga rukken. De voorkant van de condoom wordt nat van mijn voorvocht. Dan pak ik het glijmiddel en smeer het op mijn kontje. Ik heb al eens gevingerd. Dus ik laat twee vingers in mij glijden. Ik kreun. Ik vinger mijzelf een tijdje en dan pak ik de andere condoom. Ik rol hem over vibrator en doe er nog wat glijmidde op. Langzaam druk ik hem mijn kontje binnen. Het is eerst een pijnlijk en branderig gevoel. Maar iets wil het toch in mij houden. Ik ga rukken en mijzelf neuken. Hoe langer de vibrator in mij zit hoe lekkerder het wordt. Dan zet ik de trilfunctie aan. Ik hoef maar twee keer te rukken en ik spuit de condoom vol. Tyfus wat is dat geil.
Ik besluit mijn condoom om te houden. Ik ga aan mijn huiswerk. Die middag spuit ik de condoom nog drie keer voller en voller. Alle drie de keren neuk ik mijzelf met de vibrator. Na de vierde keer laat ik mijn zaad uit de condoom mijn mond inlopen. De smaakt van het rubber is vies, maar de zoute geile smaak van mijn zaad is heerlijk.

Het was maandag. We liepen naar Engels vanuit een tussenuur toen Thomas ineens met een flesje water aan het klieren was. Voor de grap deed hij water in mijn nek. Ik pakte het flesje af en gooide water over hem. Daarna deed hij het bij mij maar veel erger. Stenders stond te kopiëren en zag het.
'Waar slaat dit op?'
Ik velde mij betrapt en ineens enorm kinderachtig.
'Kom, dan lopen we even naar LO. Die hebben wel handdoeken liggen.'
De bel ging. In de kleedkamer van het gymlokaal was het rustig aangezien ze in de klimhal waren.
'Thomas, jij valt eigenlijk wel mee. Meld je eerst bij de conciërge als straf van mij en zeg daarna bij de les die je nu hebt dat Stijn hier is.'
Thomas knikte en liep weg. Stenders schudt zijn hoofd.
'Wat is dat toch met jou?'
'Thomas begon.'
Hij pakt een handdoek en geeft hem aan mij. Ik twijfel geen moment en trek mijn shirt uit. Ineens voel ik mij geil worden. Mijn pik zwelt op. In een impuls knoop ik ook mijn broek open. Die is ook nat. Ik schop mijn Nikes uit en trek mijn broek uit. Ik sta met stijve tepels en stijve lul tegenover Stenders. Die bekijkt mij en loopt dan richting de deur.
'Ik ga even kijken of er bij de gevonden voorwerpen nog wat ligt.'
Zodra hij de deur heeft gesloten pak ik mijn pik uit mijn boxer en begin te rukken. Ik benzo geil dat ik al snel merk dat ik moet komen. Dan hoor ik de deur. Ik doe mijn pik in mijn boxer. Maar door die beweging kan ik mij niet meer inhouden. Terwijl Stenders binnen komt lopen. Spuit ik zonder handen mijn boxer vol. Ik houd de handdoek er voor. Ik spuit zo hard en veel dat ik het lang mijn been naar beneden voel stromen.
'Nou, we hebben de keuze uit drie shirts. Een trui van onze school en deze trainingsbroek.'
Stenders heeft niet door dat ik mijn zaad aan het lozen ben. Ik voel mij stouter en brutaler worden in zijn buurt. Ik haal mijn handdoek weg.
'Mijn boxer is ook nat.'
Ook al was het een witte boxer, je kon zien dat het geen water was dat er op zat. Maat wat ik mij niet realiseerde was dat mijn boxer door mijn geile vocht ook doorzichtig was geworden aan de zijkanten. Hij kon nu dus mijn eikel zien.
Hij keek weer en legde de kleren op de bank.
'Ik denk niet dat er boxers zijn blijven liggen en die in de ze gevonden voorwerpen bank zijn gegooid. Maar ik hebwel een sportbroekje gezien. Dus dan pak ik die wel even.'
Hij bleef onverstoord. Ik kon maar een ander ding doen. Ik trok mijn boxer uit. Toen Stenders binnenkwam met het sportbroekje deed ie meteen de deurdicht toen hij mij naakt zag staan. Hij zuchtte.
'Luister, Stijn. Je bent een mooie jongen. Maar ik ben jouw docent. Daarnaast heb ik een vriend waar ik...'
'Niemand hoeft toch iets te weten?'
'Nee, niemand hoeft te weten wat jij hier gedaan hebt. Maar meer dan dat jij je net hebt afgetrokken, gaat er ook niet gebeuren. Ik leg de kleren daar neer en dan ga ik weg.'
Ik wilde hem. Ik zou hem krijgen. Ik werd gek van mijn geilheid.
'Je moet mij neuken. Nu.'
Met een ruk draaide hij zich om.
'Ik moet dat zeker niet. Dat is wel het laatste wat ik moet.'
'Adam, je moet mij neuken.'
'Ik ben meneer Stenders voor jou.'
'Adam, als je mij niet neuk zeg ik dat jij het het sowieso gedaan hebt. Maar dan dat ik het niet wilde. En dat jij mij om die redenen ok na hebt laten komen.'
Als zijn ogen nog geen vuur spuwden, dan deden ze het nu. Woedend was hij, maar zoals altijd hield hij zich in.
'Weet je wat dat is?'
'Ja, chantage. En als je nu boos bent, heel goed. Dan kan je al je boosheid op mijn kontje botvieren. Dus neuk mij. Nu.'
'Maar Stijn...''Ik meen het. Dit is jouw laatste kans.'
Hij zei niks meer. Ik liep langs hem heen en deed de deur op slot. Toen liep ik naar hem toe. Ik knoopte zijn broek los en ging met mijn hand zijn boxer in. Hij was hard.
Ik keek hem lachend aan.
'Zie je wel dat je wilt.'
'Luister Stijn, er zijn verschillen tussen dingen die je wilt en dingen die kunnen. Natuurlijk, ergens maakt het mij geil dat jij seks met mij wilt. Maar erg zijn regels die...'
Ik nam zijn pik in mijn mond. Ik begon he als een wilde te pijpen. Dit is wat ik al die tijd al wilde. Zijn pik. In mijn fantasie was ie wat groter, maar het is nog steeds geen klein ding. Hij is gelukkig niet zo dik. Ik pijp zo goed als ik kan. Ik ben zelf weer helemaal hard en begin mijzelf te rukken.
'Nu moet je mijn kontje likken en vingeren.'
Ik ging met mijn knieën op het bankje zitten. Adam kwam achter mij zitten en begon mij te likken. Ik voelde een vinger in mij gaan.
'Twee vingers wil ik.'
Toen gleed er nog eentje in. Het was enorm geil. Ik voelde mijn pik extra voorvocht aanmaken. Het drupte op de bank.
'Nu moet je mij neuken.'
'Weet je het zeker? Dat kan echt pijn doen.'
'Neuk. Mij.'
Adam ging achter mij staan. Ik hoorde zijn ademhaling. Hij was boos en geil. Hij spuugde op zijn pik en toen op mijn gaatje. Hij drukte zijn eikel tegen mijn gaatje.
'Weet je het echt zeker?'
'Ja.'
Toen drukte hij in een keer zijn pik bij mij naar binnen. Een gigantische pijn maakte zich meeser van mij.
'Moet ik stoppen?'
'Nee, neuken.'
Hij haalde zijn pik expres weer uit mij. Ik wist het. Om mij nog een keer uit het niet volledig op te vullen. Hij hoopte natuurlijk dat de pijn mij zou stoppen. Mooi niet. Want het deed al minder pijn. En weer stootte hij. En nog eens. Steeds meet kwam het genot naar voren. Het gevoel dat ik had met de vibrator. Adam neukte hard. Heel hard. Al zijn woedde neukte hij mijn kontje in. Ik ging bijna komen. Ik wilde zijn zaad in mij.
'Ik wil dat jij mij volspuit.'
'Maar...'
'Niks geen ge-maar. Jij spuit mijn holletje vol.'
Adam ramde en ramde en toen hoorde ik hem kreunen. Hij stootte zo hard dat mijn zaad er uit gedrukt leek te worden. Het spoot tegen de muur en over de bank. Ik voelde de eikel van Adam in mij kloppen. Ik voelde iedere straal met kracht in mij spuiten. Toen haalde hij zijn pik uit mij. Deed zijn broek dicht. Liep naar de deur. Haalde hem van het slot. En liep weg.
Ik stak mijn vinger in mijn kontje en volde zijn zaad langs mijn vingers lopen.
Ik likte het van mijn vingers af. Dit ging ik vaker doen.

Pas later kwam het besef van wat ik had gedaan. Maar toen was het al te laat.
De dag daarna hadden we geen Nederlands want Stenders was ziek.
De week daarop was hij er ook niet.
Dan gaat er de roddel dat hij helemaal niet meer terugkomt. Hij zou overspannen zijn.
Een week later komt de afdelingsleider ons vertellen dat Stenders is gestopt met zijn werkzaamheden voor de school en dat er na de kerstvakantie een nieuwe docent Nederlands komt.
Ik voel mij al die tijd alleen maar misselijk. In de nacht ligt ik jankend in mijn bed.
Ik mis hem. Ik mis hem nu nog steeds. En het is mijn eigen schuld.