Web Statistics


Familiegeluk - Mijn zussen en ik

Ik was vandaag met mijn ma naar mijn tante José geweest om haar te helpen met het inrichten van haar nieuwe huis. Mijn tante is een jonger zusje van mijn ma. Ze had in Zeeland gewoond en gewerkt en keerde nu terug naar Noord-Groningen. Amper een half uur rijden van ons, dus logisch dat we haar gingen helpen.
Dat helpen duurde vandaag niet zo heel erg lang, want om 2 uur in de middag ontving ze een telefoon van haar nieuwe werkgever, of ze even langs kon komen om haar spullen in ontvangst te nemen en alle inloggegevens en zo in te regelen.
Ze excuseerde zich aan ons, dat ze weg moest net nu we zo lekker bezig waren. Wij begrepen het wel en een nieuwe afspraak om verder te gaan was al snel gemaakt. Nadat we afscheid hadden genomen reden we op huis aan.

Vlak voordat we thuis kwamen zag mijn moeder de auto van onze buurvrouw staan en zei tegen mij dat ze me thuis zou afzetten en dan terug zou rijden omdat ze wat dingen met de buurvrouw wilde bespreken. Ze zou met het eten weer thuis zijn

Thuis afgezet wilde ik me eerst even opfrissen. Ik dacht er eerst aan om even snel onder de douche te springen, maar door het mooie weer lokte het meertje veel meer. Ik kleedde me snel om in mijn zwembroek en liep via het poortje de achtertuin in om via daar richting ons meertje te lopen.

Het eerste dat ik zag waren mijn beide zussen, die met een rood verhit hoofd in bikini op hun zonnebedden lagen te zonnen. Wat ik natuurlijk (nog) niet wist, was wat er net nog had plaats gevonden tussen de beide meiden.
Ik begroette mijn zussen en riep terwijl ik doorliep:

“Hey dames. Ik ga even zwemmen. En aan jullie rode kopjes te zien kunnen jullie ook wel een opfrisser gebruiken.”

Ik liep fluitend door naar ons meertje en legde mijn badhanddoek op het strandje. Ik dook met een grote plons in het water en genoot van de verfrissing van het koele water. Ik was lekker aan het zwemmen toen ik kort achter elkaar twee plonsen hoorde. Ik vermoedde terecht dat mijn lkkere zussen mij hadden gevolgd.
Al snel voelde ik hoe ik van achteren aan mijn benen onder water werd getrokken. Dit gebeurde toch wel wat onverwachts en ik probeerde snel naar boven te komen, zodat ik weer adem kon halen. Daarbij kwam ik met mijn gezicht tegen twee zachte borsten, die verpakt zaten in een klein bikinitopje. Toen ik proestend boven water kwam keek ik in het lachende gezicht van mijn zus Anneke.
Zij begon mij direct in mijn zij te kietelen. Toen ik haar terug wilde kietelen werd van achteren twee armen om mij heen geslagen waardoor ik mijn armen niet meer kon bewegen. Lotte had mij strak vast en ik voelde haar borstjes en stijve tepels in mijn rug prikken.
We begonnen te stoeien en ondanks dat ik wel sterker was dan de beide meiden onderling, moest ik het toch afleggen tegen de combinatie van beiden. Samen wisten ze me telkens weer onder water te duwen. Bij deze worsteling kwam ik regelmatig in contact met de lichamen van mijn zusjes. Ik voelde aan benen, buiken, borsten en f en toe zelfs aan een kutje. Ook de beide zusjes grepen mij veelvuldig vast, daarbij mijn pik niet negerend.

Ondanks dat ik afzonderlijk van elkaar met beide zusje al een keer seks heb gehad, wilde ik niet dat ze dit van elkaar wisten. Ik was nu eenmaal bezorgde hoe ze daarop zouden reageren en ik wilde niet dat er een conflict tussen ons drieën zou ontstaan.

Desondanks begon ik toch opgewonden te raken door het veelvuldig lichamelijk contact. Om het niet te laten escaleren wendde ik vermoeidheid voor en stelde voor om even in de zon te gaan liggen, waarbij we wat konden uitrusten.
Mijn zussen stemde daarmee in en ik zwom direct naar de kant, gevolgd door de beide zussen.

Op de rand van het water en het strandje werd ik opeens ingehaald door de zussen en ik voelde hoe ze allebei tegelijk mijn zwemshort in een ruk naar beneden trokken. Ik struikelde daardoor en viel op mijn knieën in het zand. Mijn halfstijve pik bungelde heen en weer door de vrijheid die hij opens gekregen had.
Mijn zussen gierden het uit van het lachen en renden naar de handdoeken.

Zij hadden heel strategisch hun handdoeken elk aan een kant van mij neergelegd, waardoor ik tussen de twee mooie meiden in moest liggen. Op zich had ik daar natuurlijk geen bezwaar tegen, maar gezien de recente ontwikkelingen maakte ik me wel een beetje zorgen of ik me wel kon inhouden. Met name of ik mijn erectie tegen kon houden. Ze zagen er dan ook heerlijk opwindend uit in hun weinig verhullende bikini’s.

Half struikelend probeerde ik zo goed of kwaad mijn zwemshort weer omhoog te krijgen en liep naar mijn handdoek. Ik ging tussen de hartelijk lachende meiden liggen en bezwoer ze dat ik ze nog wel zou krijgen voor dit geintje.
Ik had gezien dat Anneke een grote fles water had meegenomen en aangezien ik dorst had, vroeg ik haar om de fles even aan te geven.
Ze pakte de fles en nam eerst zelf een slok. Maar dat deed ze niet zomaar. Ze zette de fles aan haar lippen en tuittehaar lippen om de opening heen en stak haar tong in en uit de flessenhals. Het zag er bijna uit alsof ze de fles aan het pijpen was. Daarna nam ze een slok en toen ze uitgedronken was likte ze nog even geil aan de flessenopening.

Hier werd ik echt geil van en ik deed even of ik wat zand van mijn broek wilde vegen. Maar stiekem probeerde ik heimelijk mijn harde pik wat te verleggen, zodat hij niet heel zichtbaar zou zijn. Wat natuurlijk een erg lastige klus is in een zwemshort.

Ik nam de fles water van Anneke over en zette mijn mond aan de fles. Ik proefde haar speeksel, wat ik erg lekker vond en begon te drinken. Bij de derde slok die ik nam, hoorde ik Anneke opeens zeggen:

“Ik ga even topless hoor. Ik heb dit jaar geen zin in witte strepen op mijn lijf.”

“Ja, dat is een goed idee.” Hoorde ik aan de andere kant van mij. “Ga ik ook doen. Als we dan toch bruin kunnen worden dan maar egaal.”Tegelijkertijd ontdeden mijn zussen zich van hun bovenstukjes. Zowel links als rechts van mij kon ik nu genieten van twee heerlijke blanke tietjes, die vrolijk hun vrijheid tegemoet gingen. Ondanks dat ik net water gedronken had kreeg ik een droge mond van de opwinding en nam snel nog een paar slokken.
Ik probeerde niet te opvallend naar die mooie heuvels te kijken en zakte weer achterover met mijn ogen dicht, hopende dat mijn erectie snel zou zakken.

Anneke vroeg aan mij hoe het gegaan was bij tante José en waarom we zo vroeg terug waren. Ik vertelde hoe we na de koffie begonnen waren met de inrichting en waarom we eerder weg zijn gegaan. Toen vroeg ik op mijn beurt wat de beide dames zoal gedaan hadden.

“Ach,” begon Lotte, “we hebben zitten kletsen en verder elkaar maar een beetje vermaakt.”

Daarop hoorde ik bij Anneke een lein grinnikje uit haar mond komen. Niets vermoedend wat Lotte hiermee bedoelde liet ik het verder rusten en luierde verder.

Ik hoorde nu Anneke weer zeggen: “Ik heb echt geen zin in strepen. Ik doe ook mijn broekje even uit hoor. Er is toch niemand die ons hier kan zien.”

Daarop stond ze op en stroopte haar broekje langzaam van haar heupen naar beneden. Ik zag het mooie toefje rood schaamhaar tevoorschijn komen en toen Anneke bukte om het broekje over haar voeten te halen bungelde haar mooie ronde borsten wel heel dicht voor mijn gezicht. Bij het weer omhoog komen zag ik hoe ze een klein schalks knipoogje naar me gaf.

Direct daarop zei ook Lotte dat ze dat wel wilde. De zon brandde blijkbaar toch wel heet op het broekje. Ook zij stond nu op en in de zelfde houding en in het zelfde tempo schoof ze haar bikinibroekje van haar slanke heupen. Ook zij had een klein toefje rood schaamhaar boven haar spleetje en ik kreeg het nu wel erg warm. Met gestrekte benen schoof ze ht broekje verder naar beneden. Ze bukte daarbij ook voorover, waardoor ook haar borstjes vlak voor mijn hoofd bungelden.

Ik had niets liever gewild dan ook mijn zwembroek uit te trekken, maar het idee om met een stijve pik tussen mijn zussen te liggen hield me tegen. Ik bleef dan ook stoïcijns liggen. Gelukkig gingen mijn zussen ook weer liggen en deden alsof er niks aan de hand was. Ze moesten wel mijn harde pik in mijn broek gezien hebben, maar ik was wel blij dat ze er geen opmerkingen over maakten.

“Zeg Lotje?” hoorde ik Anneke zeggen. “Jij hebt inmiddels wel een mooi lijf gekregen. Je kunt de jongens zeker niet van je weg slaan hè?”

“Ach,” antwoordde Lotte. “de meeste jongens zijn maar domme pubers. Maar ik heb nu wel sinds kort ene heel lief vriendje. Hij is heel lief voor me. Hij koopt mooie cadeaus voor me en weet me een goed gevoel te geven.”

Tegelijk voelde ik hoe ze mijn hand vastpakte en mijn vingers begon te strelen. Ik draaidemijn hoofd naar haar toe met een beetje geschrokken blik in mijn ogen. Ze knipoogde en maakte een kussende beweging met haar mond. Ik wierp haar een vermanende blik toe alsof ik wilde aangeven dat ze voorzichtig moest zijn, toen ik Anneke hoorde zeggen:

“Wat fijn voor je. Ik heb zelf ook sinds kort een vriendje. Ook zo’n lieve jongen. Hij kan geweldig goed zoenen en hij weet me goed te verwennen.”

Ook bij die woorden voelde ik hoe Anneke mijn andere hand pakte en begon te strelen. Ik draaide nu mijn gezicht naar haar toe met een zelfde waarschuwende blik. Zij beantwoordde die blik door geil langs haar smalle lippen te likken.

Ik had nog steeds niet door waar die donderstenen mee bezig waren en had het erg moeilijk. Zeker toen Lotte vroeg:“En hebben jullie al seks gehad?”
“Mmmmm…. Ja, één keer pas.” Zei Anneke. “Maar het was wel heel erg lekker en zeker voor herhaling vatbaar.”

Daarop voelde ik hoe ze mijn hand losliet en me in mijn zij begon te strelen. Ik trilde even en ik pakte haar hand beet en drukte deze van me af.

“Ik ook.” Hoorde ik toen Lotte zeggen. “Ook maar één keer, maar ik wil meer en vaker. Ik vond het ook heel erg lekker.” En ze kneep even zacht in mijn hand.

Ik had het niet meer. Ik wist nog steeds niet dat Anneke en Lotte het van elkaar wisten, dat ze het over mij hadden. Ik sloot mijn ogen stijf dicht en wilde nu eigenlijk liever ver weg zijn. Ondanks dat mijn beide minnaressen naakt naast me lagen. Mijn pik dacht er anders over en stond fier omhoog in mijn zwemshort.

Wat ik niet kon zien was, dat mijn zussen een beetje omhoog kwamen en elkaar een blik van verstandhouding gaven. Ze hadden duidelijk allebei het zelfde idee. Ik hoorde Anneke zeggen:

“Ik zou mij vriendje direct een beurt willen geven als hij hier zou zijn.”

“Ik ook.” Zei Lotte gelijk.

En toen doken beide meiden op mij. Ik kon geen kant meer op. Mijn armen lagen klem onder zachte borsten en ze hadden een been over mijn been heen geslagen. Ik schrok natuurlijk van deze onverwachte actie en sloeg mijn angstige ogen open om in het lachende gezicht van beide zussen te kijken.

Ik was te verbouwereerd om te reageren. Voordat ik iets wilde stamelen drukte Anneke haar mond op die van mij en gaf me een kus. Ik voelde haar tong tussen mijn lippen drukken en als vanzelf opende ik mijn mond om haar toegang te verlenen. Ze dartelde even met mijn tong en liet snel los.

Weer wilde ik wat zeggen, maar was weer te laat. Lotte drukte nu haar mond op die van mij en begon mij, net als haar zus daarnet, te tongen. Direct voelde ik ook hoe een hand in mijn zwemshort ging en mijn pik vastpakte. Komende vanuit de richting moest dit de hand van Anneke zijn. Ik kreundedaarop waardoor Lotte begreep wat er gebeurde. Ook zij liet nu een hand onder mijn short glijden en legde haar zachte handje op mijn pik. Dit was teveel van het goede en ik kwam luid kreunden klaar. Ik spoot mijn sperma met enkele stralen over de handen van mijn zussen.

Lotte haalde nu haar mond van mijn mond en keek naar mijn kruis. Anneke haalde haar hand uit mijn short en bracht deze naar haar mond om het sperma van haar vingers te likken.

“Mmm…” zei ze verlekkerd. “Hier heb ik naar verlangd. Lekker Robjeszaad.”

Lotte haalde ook haar hand uit mijn short en voorzichtig nam ze ook een likje van haar vingers. Het was voor haar de eerste keer dat ze sperma proefde, maar was verrast over de smaak. Helemaal niet vies ofzo. Ze likte al snel haar hele hand schoon.

“Lekker.” Zei ze stralend. “Daar wil ik wel meer van proeven.”

“Dat kan.” Zei Anneke. “Trek zijn broek maar uit. Daar is nog meer te vinden.”Ik kreeg inmiddels door dat dit niet toevallig was en de meiden het al van elkaar wisten. Ik besloot dn ook mijn vermeende verzet op te geven en me over te geven aan wat er komen ging. Later zouden we het wel bespreken.
Lotte trok mijn zwemshort naar beneden en veegde met haar vinger langs mijn nog stijf staande pik om meer sperma op haar hand te krijgen. Waarna ze haar vingers in haar mond stopte om ze af te likken. Dit was echter niet genoeg en al snel ging ze met haar hoofd naar mijn stijve pik en likte langs de trillende schacht om direct van de bron te drinken. Mijn pik was nog erg gevoelig na mijn orgasme, maar het zachte natte tongetje langs mijn pik was echt heerlijk.

Lotte zette nu door en zette haar mond op mijn pik. Ze draaide haar tongetje om mijn eikel en heel langzaam zakte ze met haar mond over mijn pik. Annee keek even hoe ik genoot en zat zelf al met een hand tussen haar benen haar natte kutje te verwennen. Ze boog naar me toe om me weer een tongzoen te geven. Met een tong op mijn pik en een tong in mijn mond lag ik heerlijk te genieten. Alle spanning was van me afgegleden en ik wilde maar een ding. En dat is genieten van deze beide heerlijke nimfen.

Omdat Lotte nu voorover zat gebogen om mij te pijpen had ik een hand vrij en deze bewoog ik naar het uitstekende kontje van mijn jongere zusje. Ook streelde haar strakke ronde billen. Ik zakte af naar haar kutje en drukte een vinger tussen de kletsnatte schaamlippen om direct in haar hete grotje te komen. Lotte gromde van waardering, wat ik heerlijk voelde doortrillen op mijn pik, die net diep in haar mondje zat.

Anneke was inmiddels omhoog gekomen en ik keek haar even vragend aan. Ze grijnsde even en kwam boven mijn gezicht staan om vervolgens door haar knieën te zakken. Ik zag haar reeds openstaande kutje steeds dichter bij mijn gezichtkomen en stak alvast mijn tong uit in afwachting op wat ging komen.
Op het moment dat haar kutje mijn tong raakte, schokte ze even een klein beetje omhoog om vervolgens helemaal op mijn mond te zakken, zonder mij daarbij knel te zetten. Daardoor had ik genoeg bewegingsvrijheid om met lekker lange halen haar kutje te likken. Haar vocht droop rijkelijk langs mijn tong en lippen en ik genoot van die smaak.

Door het beffen en tegelijkertijd gepijpt worden kwam ik al snel weer naar een volgend orgasme. Mijn lijf begon te schokken en mijn tongbewegingen werden ongecontroleerde. Anneke had dit door en zei tegen Lotte:

“Hij gaat straks klaar komen Lotje. Niet schrikken als hij in je mond spuit en nog even niet alles doorslikken hoor.”

Het idee dat ik in Lotte haar mond ging komen bracht mij op het punt van klaarkomen. Met het kutje van Anneke op mijn mond gedrukt kwam ik diep grommend klaar. Ik voelde nog hoe Lotte haar best deed om zoveel mogelijk zaad uit mijn pik tezuigen, wat het heerlijke gevoel van mijn orgasme alleen maar deed verlengen.

Nadat ik uitgeschokt was stond Anneke op van mijn mond en ook Lotte kwam overeind. Ik kon zien hoe ze haar best deed om al mijn zaad binnen te houden en ze keek vragend Anneke aan. Deze zette zich naast Lotte op haar knieën en bewoog haar gezicht naar dat van mijn zusje.

“Ik wil ook proeven” zei ze enkel en zette haar mond op die van Lotte.

Gelijk zag ik dat de meiden in een tongzoen belandde, waarbij het zaad als een soort golfje van de ene naar de andere mond en weer terug bewogen werd. Ik verbaasde mij inmiddels nergens meer over. Dus ook niet dat ik opeens mijn twee zussen met elkaar zag zoenen. Het zorgde er in ieder geval voor dat mijn pik niet helemaal verslapte na dit tweede orgasme.

Eindelijk hadden Anneke en Lotte het zaad zo eerlijk mogelijk verdeeld en slikten het door. Natuurlijk was er in de zoen wat zaad tussen de lippen door naar buiten gelopen en dat werd netjs van de kinnen gelikt.
Tegelijk draaide ze hun hoofden naar mij en lachten me toe.

“Zo,” zei Anneke, “nu ben jij al twee keer klaar gekomen en wij nog niet. Zou je daar niet iets aan doen jongetje?”

Daarop ging zij met wijde benen op haar handdoek zitten en nodigde Lotte uit om met haar rug tegen haar aan te gaan zitten.

“Kom maar meisje.” Zei ze tegen haar zusje. “Dan mag jij eerst.”

Lotte ging tussen de gespreide benen van Anneke zitten en leunde achterover tegen haar aan met haar handen rustend op de lange benen van haar grote zus. Anneke sloeg daar op haar armen om haar heen en begon met haar borsten te spelen. Lotte opende nu haar benen, waardoor haar natte kutje zich opende.Ik dook direct tussen die ranke benen en drukte in een keer mijn mod op haar schaamlippen. Mijn jonge zusje smaakte al net zo lekker als mijn oudere zus. En ze was net zo nat. Heerlijke nectar vloeide rijkelijk over mijn tong en ik deed mijn best om zo veel mogelijk op te likken. Mijn handen lagen op haar heupen en streelde deze terwijl ik bleef likken en zuigen.
Anneke had inmiddels de tepels van Lotte tussen duim en wijsvinger genomen en kneedde deze teder, afgewisseld met kleine zachte kneepjes. Bij elk kneepje voelde ik het kutje onder mijn mond samen knijpen.

Door deze dubbele verwennerij duurde het niet lang voordat Lotte begon te kronkelen van genot. Ik verlegde mijn aandacht nu aan het kittige klitje en zoog deze in mijn mond. Tevens draaide ik mijn tong rondjes rond het klitje wat mijn zusje deed kirren van plezier. Ze begon nu steeds sneller te ademen en legde haar handen op mijn hoofd om mij strakker tegen haar kletsnatte kutje te drukken. Ik aanvaarde maar wat graag deze uitnodiging en bleef doorgaan met waar ik mee bezig was. Ik verplaatste min handen van haar heupen naar haar onderbuik en kroelde door het toefje rode schaamhaar en zette wat druk op haar buik. Dit was teveel voor Lotte en met een schreeuw, die tot over de grens in Duitsland gehoord moest zijn kwam ze klaar. Schokkend met haar onderlijf zakte ze onderuit en leek heel even van de wereld te zijn.

Ik keek even omhoog en zag Anneke mij een vette knipoog geven. Ik lachte terug en gaf nog even een likje over het kutje van mijn trillende zusje.
Ik kroop nu omhoog en nam heel teder het gezicht van Lotte in mijn handen en drukte een kus op haar mond. Dat bracht haar weer in deze wereld en al snel zaten we te tongen, terwijl Anneke het van dichtbij kon bekijken.

Lachend tikte Anneke tegen mij aan en zei:

“Dat was geweldig om te zien. Maar nu ben ik aan de beurt.”

Lotte draaide haar gezicht naar Anneke en zei smachtend:

“Dat is goed zus. Maar mag ik je dan likken? Net als vanmiddag. Ik vond dat zo lekker.”
Nu pas begon mij het een en ander te dagen. Het was dus niet helemaal toevallig hoe deze namiddag was verlopen. En ondanks dat ik graag mijn zus nog een keer wilde likken, was ik wel heel nieuwsgierig hoe de twee meiden elkaar zouden verwennen. Wel een heel geil idee. Mijn pik vond dat ook en kwam alweer met kleine schokjes omhoog. Dat zag Anneke en lachend zei ze:

“Ik geloof dat Rob het er ook wel mee eens is. Kom maar op lieverd. Laat hem maar eens zien, wat je kunt.”

Anneke ging liggen en spreidde haar benen om haar zusje ertussen te laten komen. Lotte dook er tussen en begon het natte kutje te likken. Ik zocht een goede positie om alles goed te kunnen zien en ik keek verlekkerd toe hoe mijn oudere zus gelikt werd door mijn jongere zusje. De geilheid nam weer toe en ik begon aan mijn inmiddels recht opstaande stijve lul te trekken.

“Nee jongetje.” Zei Anneke. “De tijd van masturberen is voorbij. Je laat je nu alleen nog maar door ons verwennen. Kijk nu erst maar rustig toe. Dan mag je ons straks lekker neuken.”

Ik liet met moeite mijn pik los en bleef naar dit heerlijke lesbische tafereel te blijven kijken.

Lotte was inmiddels druk bezig met haar mond en ze genoot met volle teugen van het likken. Ze hield van de geur en smaak van het kutje van haar zus en likte met veel plezier aan de gezwollen schaamlippen en het klitje, dat klopte van genot. Ze zat op haar knieën voor haar zus, waardoor haar lekkere kontje parmant in de lucht wees. Anneke zag dit en wenkte mij opeens om daar iets mee te gaan doen. Ik begreep direct wat ze bedoelde en sloop zachtjes achter Lotte, die daar niks van mee kreeg. Zo geconcentreerd zat ze haar zus te verwennen.

Ik keek even verlekkerd naar dat lekkere kontje, met die uitnodigende spleet tussen de benen. Ik zette mij paraat en drukte mijn eikel tegen het gaatje van mijn zusje.

“Mmmmmmmm….” Klonk het gedemptIk drukte nu voorzichtig door en al snel floepte mijn eikel het natte kutje in. Weer voelde ik die hete natte krapheid van mijn zusje haar vagina. Met het binnendringen riep Lotte nog wel even: “O jaaaaaa!!! Lekker!!!”, maar likte direct verder.

Ik gleed nu langzaam helemaal in haar. Door deze houding kwam ik dieper dan voorheen. En toen mijn schaambeen haar kont raakte, voelde ik dat binnenin ook ergens een grens voelde. Ik zat helemaal tegen haar baarmoeder aan. Lotte kneep haar kutje nog strakker wat mij weer een diepe kreun ontlokte.
Ik haalde weer terug, keek naar beneden en zag mijn harde pik, bedekt met haar kutvocht naar buiten komen. Net voordat mijn eikel eruit zou komen, drukte ik weer diep naar binnen. Weer dat heerlijke gevoel van helemaal erin zitten.

Met elke stoot die ik nu deed drukte Lotte haar mond steviger op de kut van Anneke. Herdoor werd Anneke in het zelfde ritme gestimuleerd als dat ik Lotte neukte. Intussen bleef ze mij aankijken en zag hoe ik genoot van het neuken van ons jonge zusje. Met een verwilderde blik keek ze me strak aan en ik keek net zo geil en verwilderd terug. Door dit oogcontact was het net of we elkaar neukten via ons zusje.

Anneke haar geilheid nam grote vormen aan en toen ik Lotte bij haar heupen pakte om nog harder in haar te stoten begon Anneke te schokken en kraaide uit:

“O ja!!! Neuk haar!!! Neuk mij!! Ohhhh…. Ik kom!!! Ik kom!!! Ik kom klaaaAAAAARRRRRR!!!!!”

Haar orgasme was zo heftig dat haar onderlijf los kwam van de grond. Ik zag een straal kutgeil eruit spuiten. Zo in het gezicht van Lotte, die op dat moment ook weer klaar kwam door mijn heftige stoten. Anneke bleef maar schokken van genot en riep dat ik nu heel snel mijn pik in haar moest steken. Ze wilde hard geneukt worden.

Lotte stapte lachend opzij en ik dook direct op Anneke en in een kee drukte ik mijn pik helemaal in de knijpende kut van mijn zus.

“OEEEEWWW!!!” riep Anneke. “Neuk me en neuk me hard!! Snel en diep!!!”

Ik voldeed graag aan dat verzoek en stootte met diepe stoten in haar. Anneke leek wel in een eindeloze stroom van orgasmes terecht te zijn gekomen. Wild slaand met haar hoofd ontving ze elke stoot. Ze kreunde en hijgde als een dolleman en haar ogen stonden wild in haar gezicht.
Onze lijven dropen nu van het zweet en door het heftige knijpen van het kutje om mijn pik kwam ik nu ook snel tot mijn orgasme. Ik begon grommende geluiden te maken en Anneke kreeg door dat ik op het punt stond haar vol te spuiten.

Ze sloeg haar benen stijf om me heen en drukte haar voeten op mijn kont. Ze greep mijn hoofd vast en onze bezweette gezichten dicht tegen elkaar houdend kreunde ze:

“Hgggrrrr… spuit me vol. Geef me je zaad. Kom in me klaar. Ik kom ook weer….. ik …kom…kom met me klaar…. Kommm… kom dan. Ram me met jeharde paaaaaaaalllllll !!! OOOOOHH JAAAAAA!!!”

Op dat moment openden mijn sluizen en met een diepe brul spoot ik mijn sperma diep in het kutje van mijn zus. Anneke voelde hoe haar kut gevuld werd met heet zaad en kwam gierend van genot klaar.

Voor een tel lagen we uitgeteld op elkaar bij te komen van deze heftige neukpartij toen we naast ons Lotte hoorden zeggen:

“Wauw… wat was dat heftig zeg. Zo wil ik ook wel geneukt worden.”

Daar moesten we heel erg om lachen, waardoor mijn nu echt uitgewerkte lul uit het kutje van Anneke floepte, waarbij een golfje sperma mee naar buiten kwam en een mooie vlek maakte op de handdoek, waarop we lagen. Ik trok Lotte naar ons toe en met zijn drieën begonnen we aan een heerlijke tongzoen.

We besloten ons nog even in het meertje af te spoelen en met zijn drieën doken we het water in. Uiteraard konden we niet van elkaar afblijven en ondanks wat handtastelijkheden en zoentjes over en weer werd er niet meergesext.
Nadat we schoon en fris waren besloten we ons weer aan te kleden en naar huis te gaan.

Op dat moment hoorde we in de verte ma roepen: “JOEHOE!!! Ik ben er weer!!!”