Web Statistics


Tieners verhaal - Het zusje van een vriendin

Een paar jaar geleden heb ik via internet een meisje leren kennen. Ik zal haar hier maar Leonie noemen. We wonen best ver van elkaar vandaan, dus spreken we niet zo vaak af. We zijn dan ook niets meer dan goede vrienden.
Leonie zelf doet niet mee aan het avontuur dat ik hier vertel. In plaats daarvan gaat dit verhaal over haar zusje van 16, Sanne heet ze. Toen ik Leonie leerde kennen en voor het eerst daar over de vloer kwam was Sanne duidelijk nog een kind. Ze had nog wat kinderachtige humor, Vond zo'n beetje alles grappig, Je kent het wel. Ook was haar lichaam nog amper begonnen met ontwikkelen.
Telkens als ik kwam zag ik hoe ze steeds volwassener werd. De gesprekken werden minder kinderachtig en haar lichaam ontwikkelde zich goed.
Zelf ben ik trouwens een jongen van 19 jaar.

Meestal als ik er ben doen we wat potjes Mario kart. Het is eigenlijk een soort traditie geworden: Ik tegen de twee meiden. Vaak ben ik degene die wint, er worden dan ook genoeg grappen en weddenschappen ver gemaakt. Ze wedden bijna elke keer dat ze mij zullen verslaan waarbij dan onschuldige 'prijzen' worden afgesproken zoals dat wanneer ze inderdaad winnen ik een ijsje voor ze haal. Het viel mij echter op dat Sanne steeds meer naar mij keek en af en toe zelfs wat flirtte. Ik ben er nooit op in gegaan, maar heb er regelmatig aan zitten denken.

Op een maandagavond skypte ik weer eens met Leonie. We praatten over van alles en nog wat en bespraken na een tijdje onze plannen voor het weekend. Ze vertelde dat ze met haar ouders ergens heen zou gaan, maar dat haar zusje daar niet naartoe mag omdat ze nog te jong is. Ze had al aangegeven dat ze het niet erg vond om alleen thuis te blijven, maar omdat iedereen pas diep in de nacht weer thuis zou komen wilden haar ouders toch dat er iemand kwam om op haar te passen. Haar ouders hadden al veel contact gehad met verschillende oppassers, maar er was niemand die aankomend weekend tijd zou hebben. Het leuke uitje dreigde daarmee niet door te kunnen gaan..
Omdat ik al best vaak bij hun ben geweest en ik met het hele gezin goed op kan schieten bood ik mijzelf aan als oppasser. Leonie twijfelde even omdat ik nog nooit eerder daar had geslapen. Ik verzekerde haar dat ik heel goed op Sanne zou letten en dat er niks zou gebeuren. Het enige wat ik immers hoefde te doen was samen een film kijken of een spelletje doen, toch? Ze was dan toch overgehaald en liep even bij haar laptop weg om het te bespreken met haar ouders. Even later kwam ze weer terug en vertelde ze dat haar ouders het ook goed vonden. We praatten nog wat over het weekend waarna het tijd was om te slapen.

In de volgende paar dagen tot aan het weekend werd alles afgesproken: hoe laat ik er moest zijn, tot hoelaat het de bedoeling was om op te passen.. Etcetera. Het oppassen was nodig op zaterdagavond en omdat iedereen pas laat thuis zou komen moest ik blijven overnachten. Tijdens het inpakken op vrijdagavond pakte ik een joggingbroek, een tandenborstel, tandpasta en dat soort dingen. Toen eek ik in een kastje waar ik toevallig ook condooms bewaar. 'Hmm.. Die zijn vast niet nodig.' Dacht ik bij mezelf. Ik pakte de laatste dingen en besloot te gaan slapen.
In bed was ik aan het bedenken wat ik zaterdagavond allemaal met Sanne zou gaan doen. De kans was 100% dat ze weer tegen mij Mario kart wilde gaan spelen. Verder dacht ik dat ze het wel leuk zou vinden om samen een film te kijken. Na een tijdje dacht ik weer aan de condooms.. Ik bedacht dat ik natuurlijk wel tot diep in de nacht alleen met Sanne zou zijn. Maarja.. Ze is het zusje van een goede vriendin, dat kan ik toch niet doen?
Ik voelde dat ik geil begon te worden. Wat als er wel wat gebeurde? Ze is wel best knap en het leek alsof ze af en toe stiekem naar mij keek en soms zelfs wat flirtte. Eigenlijk zou er best veel kunnen gebeuren natuurlijk... Ik besloot de condooms toch maar mee te nemen. Gewoon voor het geval dat. Ik bleef nog even denken en viel uiteindelijk in slaap.

De volgende ochtend verliep snel. Ik slie tot 11 uur waarna ik gedoucht had en ontbeten. Ook de middag ging best snel voorbij. Ik nam de trein van 3 uur zodat ik rond 4 uur aan zou komen. Leonie stond mij al op te wachten. We gaven elkaar een knuffel, ik checkte uit en we liepen naar de bus. Ongeveer 15 minuten zaten we in de bus te praten over het weekend en haar plannen. Vervolgens liepen we naar haar huis. Het huis stond op het platteland en was dan ook vrijstaand met de dichtstbijzijnde buren op een paar honderd meter afstand. Na een paar minuten waren we daar aangekomen.
Ik begroette iedereen en sprak met de ouders gelijk af wat er wel en niet mocht vanavond. Haar ouders hadden gelukkig niet zoveel regels. Ze vertelden alleen dat we 's avonds alles op slot moesten doen en dat we de voorraadkast niet te veel mochten plunderen. Verder liet Leonie mij zien waar ik kon slapen vannacht. Het was een kleine logeerkamer met een eenpersoonsbed.
Vervolgens praatten we nog wat met z'n allen waarna ik samen met Sanne werd achtergelaten. Zij hadeen strakke blauwe broek aan met een zwart strak shirtje erboven en zwarte korte sokjes eronder. Het zag er prachtig uit want haar vrouwelijke vormen waren goed te zien. Haar kontje zag er heerlijk uit in die broek en dat strakke shirtje tekende haar borsten heel mooi af. Ook haar lange blonde haren en haar blauwe ogen zouden elke jongen kunnen betoveren als zij dat zou willen.

Ik besefte me dat ik nu al naar haar lichaam aan het kijken was dus begon ik snel een gesprek om mijn gedachten weg te stoppen. Gelukkig had ze het niet opgemerkt.
'Zo. Eindelijk het rijk alleen! Wat zullen we gaan doen?' Vroeg ik aan Sanne.
'Nou ik ga je dit keer wel inmaken bij Mario kart, dat sowieso. En verder kunnen we wel een film kijken als jij dat ook leuk vindt.' Antwoordde ze.
'Klinkt goed!' Zei ik. Dit was dus al precies wat ik van tevoren in gedachten had.
We deden een tijdje Mario kart. De Wii stond in een kamer met een tv, een klein tafeltje en twee banken. Zij zat op de ene bank, ik o de andere.
Na een paar races was het weer voorbij. Zij had dit keer gewonnen en was helemaal blij! Ze wreef het er dan ook lekker in dat ik had verloren. Als reactie daarop zei ik 'wacht maar... Vanavond ga ik jou nog veel dikker inmaken hoor!'
Ze lachte en zei 'nee dat kan echt niet, ik ben veeeel beter dan jij.'
'Oh ja? Ben je alleen beter in Mario kart dan ik, of zijn er nog meer dingen waar jij beter in bent?' Vroeg ik.
'Oh maar ik ben overal beter in. Noem maar iets willekeurigs en ik laat zien dat ik er beter in ben.' Zei ze.
Ik dacht even na en zei toen 'ben jij ook beter in kietelen?' Waarna ik naar haar toe liep en haar begon te kietelen.
Ze schreeuwde het uit van het lachen en probeerde tevergeefs terug te kietelen. Ik stopte al snel om haar weer op adem te laten komen. 'Hm ik merk er niets van dat je hier beter in bent hoor' zei ik met een knipoog.
'Ja maar dit is niet eerlijk' was haar antwoord.
Ik lachte en vroeg waarom niet.
'Uhhmm nou ja ik werd afgeleid door de Wii' zei ze. Het was duidelijk dat ze zomaar iets zei in de hoop dat ik erin mee zou gaan, maar in plaats daarvan zei ik dat ik ook werd afgeleid.
Ze lachte en vroeg waardoor. Ook mijn antwoord was niet erg doordacht want ik zei dat ik door iets aan de muur werd afgeleid. Aan de muur hingen immers wat tekeningen en zelfportretten van Leonie en Sanne. Ondertussen liep ik terug naar de andere bank.
Het was even stil dus besloot ik nog maar een grapje te maken. 'Met al die zelfportretten van twee prachtige dames kan ik me natuurlijk niet focussen op kietelen he'
Sanne lachte nu keihard en zei meteen 'oh dus je bent op Leonie?' Ik ontkende natuurlijk en zei meteen dat dat niet kon omdat zij al een vriendje had.
Ze bleef echter volhouden en zei 'neee ontken maar niet, je vindt Lonie leuk, dat kan niet anders, waarom kan je je anders niet concentreren bij die zelfportretten?'
Ik keek haar even aan en probeerde iets te bedenken, maar het lukte niet echt. Sanne bleef doorgaan met zeggen dat ik het niet moest ontkennen en liep naar mij toe. Ze sprong op me en begon mij te kietelen. Ze deed het nog aardig goed ook want het lukte me niet meteen om haar te stoppen. Plots drukte ze me zijwaarts waardoor ik van een zittende houding in een liggende houding werd gedwongen. Meteen veranderde ook Sanne van positie, ze kwam over me heen zitten met haar ene knie aan de ene kant van mijn lichaam en haar andere knie aan de andere kant. Ze pakte mijn armen vast en liet zich voorover vallen waardoor ik niks meer kon. We lagen nu gestrekt bovenop elkaar. Ze keek me aan en zei lachend dat zij nu had gewonnen. Ik zei dat ik haar gewoon liet winnen, maar dit was geen excuus volgens haar. Ze zei dat ik gewoon weer teveel aan het portret van Leonie dacht. Ik ontkende natuurlijk weer, waardoor ze aan m vroeg 'oh? Waar werd je dan door afgeleid?'

Nog steeds lagen we op elkaar. Ze had me nog vast en ik kon nog steeds niks doen. Er heerste een gespannen sfeer terwijl we elkaar in de ogen aankeken. Ik besloot het erop te wagen en zei 'misschien werd ik wel door jouw portret afgeleid, met je mooie haren en die ogen waar ik helemaal in verdwaal.'
Ze keek me vol ongeloof aan. Het duurde dan ook even voordat ze weer iets wist te zeggen. Toen ze weer helder was vroeg ze 'is dat echt zo?'
Ik besloot het niet te direct te maken en antwoordde met 'misschien' terwijl ik haar strak aan bleef kijken. Ze wist duidelijk niks meer te zeggen. Door de sfeer en de toch wel ietswat geile positie waar we in lagen zei ik zonder er echt over na te denken 'maarja niet alleen je ogen en haren zijn zo mooi, de rest van je lichaam is ook prachtig hoor.' Ze werd rood en liet mij los, maar bleef wel liggen.
Ik zag dat ze dichtsloeg en hier niet zoveel ervaring mee had. Eigenlijk vond ik dit best opwindend.'Je hebt vast wel een paar vrienden die heeel graag in deze positie met jou willen liggen. Je bent heel knap, merk je dat zelf niet? Als je in de spiegel kijkt met zo'n strak shirtje als je nu aan hebt dan zie je zelf vast ook wel dat je twee mooie rondingen hebt.'

Ze werd nu nog roder en zei 'uhh wat bedoel je precies met die rondingen?'
Ik zei 'deze twee prachtdingen' terwijl ik mijn handen om haar borsten legde. Meteen begon ik te strelen, maar omdat ze een bh aan had merkte ze daar nog niet al te veel aan. Ze bleef me strak aankijken toen ik dit deed en liet het gebeuren. 'Zal ik ervoor gaan?' Dacht ik bij mezelf. Ik besloot het te doen, legde m'n handen op haar rug en duwde haar tegen me aan. Vervolgens gleed m'n hand naar haar gezicht om haar haren aan de kant te zwaaien en kwam ik met m'n lippen dichter bij de hare. Ze sloot haar ogen waardoor ik wist dat zij het ook wilde. We kusten elkaar eerst even waarna ze haar mond opende. Ik deed hetzelfde en liet mijn tong naar binnen glijden Rustig verkende ik haar mond en voelde ik haar tong langs de mijne. Zij besloot het wat heftiger te maken en begon uit het niets vurig mee te doen. Het geluid van lichte kreunen vulde de kamer.
Ik voelde dat ze haar armen om mijn nek deed en me steviger tegen haar aan duwde. Ze had er blijkbaar erg veel zin in. Een paar minuten lang ging het zoenen door, totdat zij stopte en me even aankeek. Ze vertelde dat ze nog niet eerder zo lekker had gezoend en dat ik haar die avond zo veel mocht zoenen als ik wilde. Natuurlijk zou ik dit niet aan me voorbij laten gaan. Ze ging rechtop zitten met haar knieën nog steeds aan beide zijden van mijn lichaam. Haar handen gingen door mijn haren, langs mijn gezicht en over mijn borst naar beneden. 'Vanavond ben ik helemaal van jou' zei ik tegen haar.
'Helemaal?' Vroeg ze met een knipoog.
'Helemaal, je mag alles met me doen wat je wilt' antwoordde ik terwijl we elkaar strak aankeken.

Ik voelde hoe ze haar handen onder mijn shirt liet glijden, geljk kwam ik iets omhoog zodat ze 'm gemakkelijk over mijn hoofd heen kon trekken. Ze gooide het shirt door de kamer en begon me weer te strelen over mijn borst. Ondertussen legde ik mijn handen op haar bovenbenen en streelde ik ook wat. Ik ging omhoog langs haar heupen en knoopte haar broek los. Vervolgens trok ik haar shirt uit d'r broek en liet mijn handen eronder glijden. Ik streelde haar over haar buik en verplaatste langzaam mijn handen steeds verder naar boven. Haar shirt kwam uiteraard ook steeds verder naar boven. Toen deze onderaan haar borsten was trok ze hem gelijk maar over haar hoofd heen. Daar kwamen haar borsten tevoorschijn gehuld in een zwarte bh. Ik streelde verder en liet mijn vingertoppen om haar bh heen omhoog gaan om uit te komen tussen haar borsten. Ik liet één vinger tussen haar borsten onder haar bh glijden en trok haar zacht naar me toe. Ze snapte wat ik wilde doen en boog voorover. Daardoor kon ik mijn armen ver genoeg om haar heen doen om haar bh los te maken. Deze hing nu aan de andjes over haar schouders nog voor haar borsten. Ze twijfelde even maar liet toen toch haar bh vallen. Deze lag nu op mijn borst.

Ik keek naar haar prachtige borsten en pakte ze zachtjes vast. Ze voelden heerlijk stevig. Haar tepels waren niet al te groot en stonden fier vooruit. Het was duidelijk dat ze erg opgewonden was wat me benieuwd maakte hoe nat ze daaronder dan al zou zijn. Terwijl dat door mijn gedachten ging voelde ik hoe ze de knoop losmaakte van mijn broek.
'Je hebt een behoorlijke bobbel zeg, ik bevrijd je lul wel even. Zo te zien heeft die het aardig krap daar' zei ze met een glimlach.
Ik stopte met het strelen van haar borsten en keek verlekkerd toe hoe deze meid met blote borsten maar al te graag mijn broek losmaakte.

Ze deed de gulp open en trok mijn broek uit tot aan m'n knieën. Daarna trok ze mijn onderbroek voorzichtig naar beneden terwijl ze vertelde dat ze nog nooit eerder een echte lul had gezien. Langzaam kwam mijn kaalgeschoren lul tevoorschijndie inmiddels al bijna op volle sterkte was. Haar mond viel open en ze wist niet zo goed wat te doen. Ik stelde haar gerust en pakte haar handen. Zachtjes bracht ik ze naar mijn lul. Met beide handen pakte ze de staaf wat best onhandig overkwam. Ik liet echter niets merken en liet haar nu haar eigen gang gaan. Ze was nog een beetje aan het ontdekken wat handig was maar was al gauw goed bezig. Na een tijdje kreeg ze de smaak te pakken en speelde ze ook heerlijk met mijn ballen. Haar onervaren handen voelden super langs mijn keiharde staaf!

Toen ik voelde dat ik na een tijdje aardig op weg was naar mijn hoogtepunt liet ik haar stoppen. We hadden immers nog de hele avond voor elkaar. Ze leek het heel jammer te vinden maar ik had leukere plannen voor haar. Dat vertelde ik haar ook waardoor ze heel benieuwd werd.

Het was inmiddels al wel bijna etenstijd dus vroeg ik haar of we niet beter eerst iets konden eten. Ze stemde er mee in, maar zei dat ze eigenlijk niet kon wachten om hier verdermee te gaan. We deden beiden onze kleding weer aan en besloten pizza te bestellen. Terwijl we daarop wachtten praatten we wat over onze ervaringen en vertelde ze dat ze wel eerder had gezoend maar dat de jongens in haar klas allemaal geen verdere stappen hadden durven te nemen. Ik zei dat we vanavond zo ver konden gaan als zij wilde. Ze keek me met glinsterende ogen aan en vertelde dat ze ontmaagd wilde worden.
Toen ging de bel. De pizzabezorger was er. Ik liep langs Sanne naar de deur en gaf haar nog een kus. Na een minuutje zaten we beiden te eten.

Nadat we beiden waren uitgegeten ruimden we alles op en gingen we samen op de bank een film kijken. Zij mocht kiezen welke film. Het was geen pornofilm maar er kwamen best veel seksscènes in voor. Dit resulteerde bij de meeste scenes dat wij in een zoenprtij verwikkeld raakten. Toen ik voelde dat het eten voldoende was gezakt besloot ik verder te gaan. Bij de eerstvolgende seksscène gebood ik haar onderop te gaan liggen en trok ik haar shirt over d'r hoofd. Ze had d'r bh niet meer om gedaan dus kwamen haar borsten gelijk tevoorschijn. Ook knoopte ik haar broek los en trok deze uit. Zij deed hetzelfde bij mij. Daar lagen we dan. Allebei met niks meer aan dan een paar sokken en ondergoed (voor mij een boxer en voor haar een string).

We raakten weer in een tongzoen verwikkeld. Terwijl dit gebeurde streelde en kneedde ik haar borsten. Ze liet heerlijke genotskreunen horen wat voor mij het teken was om verder te gaan. Mijn inmiddels weer harde paal liet ik over haar spleetje schuren. Met ons ondergoed nog aan schuurde het lekker. Al snel liet ze haar hand naar beneden glijden en trok ze mijn boxer naar beneden. Ook haar string probeerde ze naar beneden te trekken maar die trok ze perongeluk kapot! Ze lachte en gooide 'm op de grond.
Ik trok vevolgens mijn boxer over m'n enkels en ging weer op haar liggen.

We gingen verder waar we gebleven waren. Ze drukte mijn hoofd naar de hare en zoende me weer terwijl ze haar benen spreidde. Ik liet mijn paal nu over haar spleetje glijden wat een nog veel lekkerder gevoel gaf dan net.

'Heb je wel condooms trouwens?' Vroeg ze opeens. 'Jazeker, in die tas' zei ik toen ik naar mijn tas wees. Ik keek haar aan, gaf een kus en stond op om m'n condooms te pakken. Ik liet haar voorzichtig de condoom om mijn paal doen en ging weer op haar liggen. Ik vroeg haar of ze wel eens gevingerd had. Ze zei van niet, dus besloot ik daar mee te beginnen om haar aan het gevoel te laten wennen.

Eerst liet ik mijn vingers over haar grotje glijden om haar schaamlippen heen. Toen over haar schaamlippen, iets ertussen enzovoort om het rustig op te bouwen. Haar clit kwam uiteraard ook aan de buurt alvorens ik mijn vingers echt naar binnen liet gaan. Wederom streelde ik hier eerst omheen en daarna eroer. Vervolgens ging de eerste vinger naar binnen. Ze was behoorlijk nat dus ging dit heel makkelijk. Het voelde de eerste paar slagen niet erg fijn zei ze maar al snel kwam het genot weer terug. Met mijn duim bewerkte ik haar clit. Al snel besloot ik dat het tijd was voor een tweede vinger. Steeds harder begon ze te kreunen totdat haar lichaam begon te kronkelen. Ze schokte heftig en schreeuwde het uit van genot. Ondertussen voelde ik haar warme lichaamssappen over mijn hand stromen. Toen ze weer rustiger werd haalde ik mijn vingers uit haar kutje en bracht ik deze naar mijn mond. Vol verbazing keek ze toe hoe ik haar sappen proefde. 'Wow is dat lekker?' Vroeg ze. 'Ja hoor, proef maar' antwoordde ik toen ik m'n vingers in haar kut stak en naar haar mond bracht. 'Wat is het lekker' zei ze iets giechelend.

'Ben je toch' zei ik met een knipoog. We lachten en zoenden weer. Ondertussen trok zij weer aan mijn lul wat natuurlijk een heerlijk gevoel was. Ik vroeg haar of ze het pijpen wilde proberen. Twifelend zei ze ja. Ik ging op de bank zitten en zij kwam op haar knieën tussen mijn benen zitten. Ze begon eerst te trekken aan mijn paal en ik zag dat ze twijfelde. 'Het hoeft niet hoor, maar nu is wel je kans om het te proberen' zei ik. 'Wat als ik het niet goed doe?' Vroeg ze. Ik stelde haar gerust en vertelde dat het niet erg zou zijn en dat ik haar zou begeleiden. 'Begin eerst maar met een likje' zei ik. Dit deed ze en bleef het gelijk doen. 'Heerlijk, en nu je lippen erbij gebruiken.' Ze sloot haar lippen om mijn paal en ging door. Zonder dat ik iets zei liet ze mijn paal haar mond in glijden. Steeds verder tot die niet verder kon. Daarna liet ze hem er weer uit glijden en deed ze het opnieuw. Langzaam maar zeker kwam ze op gang. Ook begon ze uit zichzelf met mijn ballen te spelen en sloot ze haar hand om mijn paal. Een natuurtalent was ze.

Heerlijk ging ze een tijdje door terwijl ik goedkeurend kreunde. Mijn hand liet ik ondertussen door haar haren glijden wat ze fijn leek te vinden. Ik volde dat het niet lang meer zou duren voordat ik kwam dus gebood ik haar te stoppen. Toen ze overeind kwam zag ik dat ze een natte plek op de vloer had achtergelaten. Ze was zo geil dat haar sappen er uit druppelden.

Ze ging op haar rug op de bank liggen en liet mij over haar heen buigen. We zoenden even waarna ze zei dat ze ontmaagd wilde worden. Ik bracht mijn lul naar haar grotje en zette mijn eikel tegen haar schaamlippen aan. Voorzichtig drukte ik verder. Ze greep me vast terwijl dit gebeurde, maar toen ik er eenmaal in zat en zachtjes begon te stoten ontspande haar lichaam weer. Beiden kreunden we goedkeurend. Ze was zo heerlijk strak... Het duurde dan ook niet lang voordat ik mijn hoogtepunt bereikte. Ik spoot het condoom vol en bleef doorstoten. Even later kwam ook zij weer bij haar hoogtepunt. Heerlijk voelde het, toen haar strakke kutje samenkneep rond mijn paal. Ik bleef ondertussen gewoon doorgaan met stoten waardoor ze best lang bleef schokken en op haar hoogtepunt bleef. Daarna verslpte haar lichaam weer. Ze hijgde tijdens het kreunen en zei dat ze niet meer kon. Even bleef ik nog doorgaan omdat het zo hemels voelde maar liet toen toch mijn paal naar buiten glijden. 'Smaakt jouw sperma net zo lekker?' Vroeg ze. Er was maar één manier om daarachter te komen vertelde ik haar. Ze haalde het condoom van mijn lul en gooide het op de grond. Vervolgens trok ze me af met mijn lul gericht op haar buik. Al snel spoot ik vijf stralen sperma over haar heen. Ze haalde haar vinger door een van de stralen en likte deze af. Ze bleek het lekker te vinden want ze herhaalde het een paar keer. Vervolgens zei ze dat ze dit vaker wilde proeven.

We gaven elkaar een kus en bleven nog even liggen terwijl we elkaar streelden. Daarna stelde ik voor om samen te douchen, wat ze maar al te graag wilde.
Onder de douche zoenden en streelden we elkaar veel en zeepten we elkaar in.

Na het douchen besloten we om beiden geen ondergoed te dragen. Beiden in een joggingbroek en een shirt gekled speelden we nog wat potjes Mario kart en sloten we af met een laatste aftrek- en vingersessie.
Toen ik op mijn mobiel keek zag ik dat ik een bericht had van Leonie. Ze vonden het te laat om nog helemaal naar huis te rijden en hadden besloten om in een hotel te overnachten. Dit vertelde ik aan Sanne waarna ik voorstelde om samen in haar bed te slapen. Hier stemde ze mee in waarna we naar haar kamer liepen en in elkaars armen in slaap vielen.