Web Statistics


Met Betty in de parking

Ik stond op de hoek van de straat op Betty te wachten. Ik was even uit de wagen gestapt. We zouden die middag wat door Brussel gaan wandelen. Ik keek er naar uit. Iets met haar doen, was altijd bijzonder en spannend. Betty was een Afrikaanse schoonheid. Stevig gebouwd, net iets groter dan mij, met volle borsten en een even volle kont. Elke beweging van haar was tegelijk elegant en sexy, op het geile af. Ik zag haar aankomen, stralend als een zwarte zon, glimlachend. Ze voelde zich blijkbaar ook goed. Ze zag er zoals altijd geweldig uit, maar dit keer toch nog meer dan anders. Ze had zich volledig in jeans gekleed. Een lichtblauw jeans jasje en een kort blauw jeans rokje, en ook haar open schoenen waren van jeans. Ik bekeek haar van top tot teen., terwijl ze dichterbij kwam. Ze zag er heel uitdagend uit. Het spannend jasje toonde het silhouet van haar grote borsten en onder haar rokje staken die twee prachtige stevige benen. Ze merkte dat ik haar grondig bekeek en dat ik nu al wilde zien wat nog verborgen was.Ze vond het grappig en glimlachte. Ze wist wat een effect ze op me had en ze genoot er ook van. Ik voelde me nu al opgewonden. Ik ging naar haar toe en kuste haar op haar lippen. Ik drukte me dicht tegen haar lichaam aan zodat ik haar volle borsten en haar schoot tegen mij voelde. Dat leek ze fijn te vinden. Ik nam haar hand en kuste haar vingers en haar handpalm en hield die even tegen mijn wang, om al haar warmte en zachtheid in mij op te nemen. Ze lachte. Toen we een beetje verder een zijstraat insloegen, liep ze even voor mij uit, keerde zich plots om en trok haar rokje op. Het duizelde me even… Ze droeg geen slipje. Ik zag een ogenblik lang haar blote geschoren zwarte kutje. Mijn adem stokte. Het was maar een flits, maar mijn hoofd draaide helemaal. Haar zwarte naakte kutje was onder haar rok! Ze kwam lachend naar me toe. Ze zag dat ik niks meer kon zeggen. Ze stond nu voor me, tegen me aan. Ik ging snel met mijn hand onder haar rok en streelde haar spleetje. Ik voelde hoe nat haar kutje was. Ik duwde ijn vinger heel even haar warmte in. Ze zuchtte diep. Ze kreeg het even moeilijk als mij. Ik had niet liever gedaan dan haar jasje en haar rokje uitgetrokken en ter plekke met haar beginnen vrijen. Maar we stonden midden in de stad, al was het een zijstraatje. Ik kon er gelukkig mijn verstand bijhouden.

‘Kom’, zei ik, ‘naar de wagen.’

Ze zei niks maar volgde mij gedwee.

We zeiden niks tegen elkaar. Mijn hoofd en mijn broek stonden op springen. Mijn erectie was zo hard dat het pijn deed. Ik voelde me duizelig en ziek van lust tussen al die mensen. Ik wist niet wat ik met mezelf aan moest. Ik wist niet of zij hetzelfde voelde als ik. Langzaam kalmeerde ik wat. Ik voelde hoe mijn spieren zich ontspanden. Ik had haar nog steeds bij de hand. We liepen de parking binnen naar de wagen.

‘Laten we het hier doen!’, zei ik plots.

‘Wat?’, zei ze: ‘Hier!?’

‘Ja, hier, in de parking, tussen de wagens! Spannend toch!’

‘Ja, spannend wel, maar… ook gevaarlijk. We kunnen betrapt worden!’

‘Maakt dat het niet nog veel spannender?’Ik zag haar nadenken en glimlachen. Ik trok haar naar mij toe en duwde haar met haar rug tegen de zijkant van wagen. Ik kuste haar op haar mond en stak speels mijn tong tussen haar lippen. Ze lachte. Met mijn rechterhand ging ik snel onder haar rokje. Ik mocht dit moment niet laten voorbijgaan, anders zou ze misschien toch nog terugkrabbelen. Ik moest haar nu opwinden. Maar ze was al opgewonden. Toen ik haar kutje aanraakte, zuchtte ze zacht en deed haar benen open. Ik begon haar hals te kussen en met mijn linkerhand opende ik haar jasje om bij haar volle borsten te geraken. Ze wreef door mijn haar en trok er soms aan wat ik heerlijk en opwindend vond. Ik rook haar lichaam en snoof har geur diep in me op. Ik voelde hoe mijn gulp zich opspande en hard als steen werd. Ik liet haar kutje voor een ogenblik en opende met beide handen snel haar jeans jasje. Mijn adem stokte een ogenblik toen ik haar blote volle borsten zag. Ik moest me beheersen anders zou ik onmiddellijk klaarkomen. Haar naakte lichaam, haar geur, de geur van uitlaat en auto’s, de stemmen van mensen, de spanning,… het wond me allemaal ongelofelijk op! Ik boog me voorover en begon haar borsten te kussen. Ik hield ze in de kom van mijn hand en voelde het zweet waar haar borsten tegen haar lichaam hingen. Het wond me alleen maar op. Alles aan deze vrouw wond me op. Ik opende mijn broek en trok mijn hard geworden penis naar buiten. Ze greep me snel vast. Ik voelde de warmte van haar hand en het bewegen van haar vingers. Ik kreunde. Ik trok haar rokje open. Het ging zo snel dat ze schrok. Ik had haar rokje in mijn handen. Ze wist niet waar ze haar handen moest houden: voor haar mond of voor haar blootje kutje. Ze greep naar har rokje, maar ik hield het achter mijn rug.

‘Geef hier!’, siste ze: ‘Straks ziet iemand me nog! Geef hier!’

‘Nee’, zei ik en ging nog een stap achteruit.

Ze probeerde de deur van de wagen open te doen, maar de wagen was gesloten.

Ik zag haar in paniek staan, met openhangend jasje en in haar blote kont! Maar uiteindelijk zou ook ik voor schut staan als iemand me zag, met mijn harde pik uit mijn broek. Ik hing haar rokje over mijn harde lul.

‘Kom maar halen’, zei ik en ging nog wat achteruit.

Ze lachte en was boos tegelijk. Ik had haar nog nooit zo mooi en opwindend gezien. Haar ogen glansden van schaamte, boosheid, opwinding en spanning. Ik liet haar dichterbij komen en kuste haar. Ze greep onmiddellijk naar mijn kruis. Tot mijn verbazing trok ze niet onmiddellijk haar rokje terug aan, maar ging ze op haar hurken zitten en kuste zachtjes mijn eikel. Ik kreunde het uit van genot. Ik had me nooit zo opgewonden gevoeld. k moest oppassen want dit was een gevaarlijk spelletje geworden voor haar en voor mij. Maar we konden ook niet meer terug. De lust had ons in haar greep en wilde ons niet meer loslaten voor dat ze bevredigd was. We moesten alleen proberen geen al te domme dingen te doen. Mijn penis zat intussen diep in haar zachte, warme, natte mond. Ik concentreerde me op een oude voetbalsticker op de voorruit van een wagen om niet al onmiddellijk klaar te komen. Ik trok haar omhoog en kuste haar. Met mijn handen wreef ik over haar naakte billen. Ik sloeg erop en ze moest lachen.‘We are crazy!’, zei ze.

‘Yeah’, zei ik: ‘We are!’

Nu was het mijn beurt. Ik hief haar linkerbeen op en zette haar voet op de bumper van mijn wagen. Ik ging om mijn hurken zitten en opende met mijn handen haar zoete kutje. k begon er langzaam aan te likken. Met mijn handen wreef ik over haar benen, van haar kuiten tot haar dijen, terwijl ik van haar lichaam dronk. Met haar handen hield ze mijn hoofd in haar schoot gedrukt. De druk van haar vingers op mijn hoofd maakte me haast gek van verlangen. Ik probeerde met mijn handen haar borsten te grijpen en kneep hard in haar tepels. Ik hoorde haar kreunen en voelde haar lichaam trillen. Ik stond snel op, draaide haar nog sneller om en duwde mij nog steeds harde penis langzaam in haar kutje. We stonden tussen twee wagens. Ze hield zich met haar handen vast aan het dak van de wagens en boog zoveel mogelijk voorover. Ik hield haar bij haar dijen vast en duwde mezelf steeds dieper in haar lichaam. Ik trok haar jasje uit. Ze stribbelde tegen, maar ze had de kracht niet meer om zich te verzetten. Ze jammerde. Ik greep met mijn handen naar haar borsten en drukte ze stevig vast terwijl ik in haar kutje bleef stoten. Ik kuste en likte haar nek, ik beet in haar schouders, masseerde afwisselendzacht en ruw haar borsten en haar tepels, wreef dan weer over haar zachte buik en zocht haar kutje op. Ik trok me terug en draaide haar naar me toe. Ik wilde haar mooie donkere glanzende ogen zien. Ze stond nu tegen de zijkant van de wagen gedrukt. Ik drong opnieuw in haar binnen en begon te bewegen. Ze nam haar borsten in haar handen en bood me die als op een dienblad aan. Terwijl ik aan de ene tepel likte en er zacht in beet, speelde zij met de andere. Ik voelde dat ik het niet lang meer zou houden. Ik drukte me dicht tegen haar aan, voelde haar armen stevig om mijn rug, voelde hoe zij trilde op haar benen, hoe haar schoot zich aan het voorbereiden was. Ze kreunde en hijgde hard. Ik duwde mijn gezicht in haar hals en kreunde. Na nog enkele stoten, schoot ik me helemaal in haar leeg. Ik drukte haar hard tegen de auto en rilde van uitputting. Ik voelde hij zij zacht over mijn rug wreef. We zwegen. We moesten niets tegen elkaar zeggen. Alles was goed zo. Onze ademhaling kalmeerde langzaam. Ik voelde hoe ik sla werd en uit haar warme vochtige kutje gleed. We keken naar elkaar. Onze lippen vonden elkaar en we kusten elkaar lang en zacht.


Toen we enkele minuten later uit de garage reden, keek ik een seconde lang in de smerige geile ogen van de man aan het betaalloket en realiseerde me dat hij alles via de beveiligingscamera had gezien.