Web Statistics


Het zwembad

Mijn man is een echte raceliefhebber. Samen met een bevriend stel zouden we afgelopen weekend naar Zolder in België afreizen. Daar was een of andere race met snelle auto’s. De mannen zouden naar het circuit gaan en de vrouwen naar het zwembad in Hasselt. Dat ligt een paar kilometer van Zolder af.

Op zaterdag ochtend zouden we met zijn vieren afreizen. Vanuit Breda is het anderhalf uur rijden. De telefoon ging. Het was Remco. Marjolein was die nacht niet goed geworden en had de halve nacht op het toilet doorgebracht. Zij zou dus niet meegaan. Ik zag het niet zitten om met dat prachtige zomerweer thuis te moeten blijven. Ik was teleurgesteld, maar had mijn zinnen reeds gezet op een dagje relaxen in het zwembad. Ik besloot om alleen te gaan. Vind je het niet erg om alleen te moeten gaan vroeg mijn man. Tja, ik was ook liever met Marjolein gegaan. Ik zal me wel vermaken hoor, ik neem wel een leuk boek mee.

De reis naar Zolder verliep rustig. Ik zat achterin en voorin konden de mannen et nergens anders over hebben dan over de races. Aangekomen bij het circuit spraken we af dat ik de mannen om 18:00 uur weer op zou pikken. Ik stelde de navigatie in op de Koning Boudewijnlaan 22 te Hasselt. Ruim 13 km. Nou dat viel reuze mee.

Aangekomen bij zwembad Karpermolen parkeerde ik de auto. Met mijn tas met zwemspullen liep ik naar de kassa. Al snel had ik een leuk plekje buiten gevonden. Mijn baddoek legde ik op het gras van de ligweide en installeerde mijzelf. Het was er niet zo druk, ondanks dat de temperatuur deze dag de 30 graden aan zou tikken.

Heerlijk lag ik te ontspannen. Ik had mezelf goed ingesmeerd met een sun blocker. De zon brandde al goed. Ik liep naar de bar en bestelde een broodje. Nadat ik gegeten en gedronken had liep ik een rondje. Er was een mooi groot olympisch buitenzwembad.


Ik besloot wat baantjes te gaan trekken. Het water was heerlijk verfrissend. Er waren meerdere mensen baantjes aan het trekken. Toen ik mijn 2e baantje trok dook er een man het water in en kwam naast mij omhoog. Hij zwom met mij op. Nadat ik mijn 4e baantje beëindigd had, bleef ik aan de kant hangen. Die man trok nog 2 baantjes en kwam toen naast mij hangen.

Wat is dit toch lekker zeg, zei hij met een Vlaamse tongval. Inderdaad lekker, antwoordde ik. We begonnen een gesprekje. Het was een aardige kerel. Hij kwam hier regelmatig om wat baantjes te trekken. Vandaag zou hij wat langer blijven om te genieten van het warme weer. Allez, zullen we samen wat drinken. Ik knikte ja en hij klom het zwembad uit.

Hij was vrij groot, zo’n 1.85 meter. Hij had een sportief en gespierd lichaam. Een mooi kaal geschoren hoofd. En een behoorlijk behaarde borstkas. In zijn strakke zwembroek zag ik een aardig apparaat liggen. Hij reikte me de hand en trok me uit het water. Bjorn, stelde hij ichzelf aan mij voor. Elise, antwoordde ik, aangenaam kennis te maken. Hij liep voor me uit naar de bar. Ik zag dat hij ook een paar mooie billen had.

Aan de bar babbelde we rustig door. Hij was 39 jaar, vrijgezel en woonde in Hasselt. Het klikte aardig tussen Bjorn en mij. Nadat we onze drankjes op hadden, inviteerde ik hem om mij gezelschap te komen houden op de ligweide. We haalden zijn spullen op en even later lagen we naast elkaar te zonnen en te babbelen.

De zon brandde steeds harder. Ik zag dat Bjorn aan het verbranden was. Ik heb zonnebrand bij hoor, wil je die hebben? Nou, de zon brandt aardig. Als je wat kan missen graag. Ik gaf hem de fles. Hij smeerde zichzelf in. Zal ik jouw rug ook even insmeren, vroeg Bjorn. Ja hoor, dat mag.

Ik ging op mijn buik liggen. Bjorn kwam geknield naast me zitten en spoot zonnebrand crème in zijn hand. Hij smeerde mijn schouders in en begon de crème zacht in te masseren. Daarna was mijn onderrug aan de beurt. Ook daar werd de cème zacht in gemasseerd. Als laatste mijn benen. Die kregen ook een uitgebreide massage met de crème.

De binnenkant van mijn dijen kregen veel aandacht van Bjorn. Ik legde onopvallend mijn benen wat wijder zodat hij er beter bij kon. Af en toe gleden zijn vingers tot aan het randje van mijn bikinibroekje. Ik voelde hoe er iets tussen mijn benen ontwaakte. Damn, hij masseerde mijn bovenbenen wel heel erg lekker. Hij stopte met masseren en legde het flesje weg.

Zal ik jouw rug ook even doen? Ik keek hem aan. Ik zag dat hij aardig bezweet was en een geile blik in zijn ogen had. Ik keek vluchtig naar zijn kruis. Zijn pik was nu nog groter en piepte bijna boven zijn zwembroek uit. Of heb je meer behoefte aan een duik in het koele water, grapte ik, terwijl ik naar zijn stijve pik knikte. Wanhopig probeerde hij zijn stijve te verbergen. Hij lachte en zei, nee ga je gang. Dan kan ik even op mijn buik tot mezelf komen.

Ik ging op zijn billen zitten en spoot wat crème over zijngespierde rug. Langzaam smeerde ik hem in. Met mijn vingers kneedde ik zijn rug. Hmmm, kreunde hij, je doet het lekker. Ja, ik moet jou toch ook belonen voor je fijne insmeren. Na een paar minuten was ik klaar.

Ik plofte weer naast hem op mijn eigen baddoek. Ik lag op mijn buik. Bjorn kwam dichter tegen me aan liggen en kriebelde mij over mijn rug. Ik val zo nog in slaap, grapte ik. Dan maak ik je zo wel weer wakker, zei hij, en gaf me een pets op mijn billen. Dat liet ik natuurlijk niet op me zitten. Ik draaide mij vliegensvlug om en vloog hem aan.

Een stoeipartij volgde. Hij was natuurlijk veel groter en sterker dan ik. Snel had hij mij onder controle en lag hij op me. Mijn armen had hij gespreid en hield ze stevig vast. Ik spartelde nog even tegen. Dan gaf Bjorn mij een zoen. Scherp keek hij naar mijn reactie. Verlangend keek ik hem aan. Weer een zoen, deze keer zoende ik terug. Zijn tong gleed in mijn mond. Mijn tong wachtte hem al op. Een stoeipartij tussen onze tongen ontspon zch. Ik voelde zijn pik weer hard worden. Zacht drukte hij deze tegen mijn kut. Mijn kutje begon zich te vullen met geil.Zullen we even een rustig plekje zoeken fluisterde hij in mijn oor. Ik was zo geil als boter geworden. Wat stel je voor? De kleedcabines? Oké. Nog even wachten, ik kan nu niet opstaan. Ik voel het ja. Na een paar minuten stonden we toch op. Hand in hand liepen we naar de kleedcabines.

Eenmaal in de cabine vlogen we elkaar meteen om de nek. Een hete tongzoen volgde. Zijn handen gleden over mijn lichaam. Mijn borsten werden gekneed. Een hand gleed naar beneden. Even streelde hij mijn kutje over het broekje. Dan gleed zijn hand in mijn bikinibroekje. Toen hij voelde hoe nat ik al was kreunde hij in mijn mond. Een arm van mij lag om zijn nek. Met mijn vrije hand streelde ik door zijn borsthaa. Een kreuntje ontsnapte uit mijn mond, toen zijn vingers mijn klit vonden.

Mijn hand gleed over zijn buik naar zijn stijve pik. Hmmm, hij voelde groot en hard aan. Ik kneedde zijn stijve pik. Hij probeerde zijn vingers in mijn natte kut te brengen. Ik plaatste een been op het bankje, zodat dit vergemakkelijkt werd. Hij vingerde mijn kutje even en maakte mijn klit steeds natter. Ik gleed met mijn hand in zijn zwembroek en trok deze tot net onder zijn ballen naar beneden. Terwijl ik gevingerd werd trok ik zijn pik af. Al snel voelde ik een orgasme naderen. Zacht reed ik tegen zijn stimulerende vinger aan. Met zijn tong diep in mijn mond gezogen kwam ik zacht kreunend en schokkend op zijn vingers klaar. Hij bleef mijn borst kneden en zacht over mijn klit heen wrijven terwijl ik weer langzaam terug op aarde kwam.

Ik keek hem aan en fluisterde zachtjes, ik wil je in me. Hij draaide mij om, ik stond nu met mijn gezicht tegen de deur. Hij kwam achter me staan. Hij trok mijn bikinibroek totonder mijn billen. Ik voelde hoe hij met zijn eikel mijn natte gleuf aan het zoeken was. Ik kantelde mijn bekken, zodat mijn geile en hunkerende kut tussen mijn dijen uit kwam. Dan drong zijn harde pik mijn kut in. Met twee handen greep hij mijn heupen vast en begon toe te stoten. Oh, wat voelde dat lekker. Hier was ik echt aan toe. Gewoon lekker neuken met een lekkere kerel.

Ik beet op mijn onderlip om te voorkomen dat ik bij elke stoot zou kreunen. Naast ons was een moeder bezig haar kind om te kleden. Gelukkig maakte dat kind een hoop lawaai, zodat het tegen elkaar kletsen van onze naakte huid gesmoord werd. Bjorn trok de strik uit mijn bikinitopje. Mijn borsten kregen de vrijheid. Bjorn greep mij bij mijn borsten en trok me recht. Met een hand om mijn hals trok hij mijn mond tegen de zijne. Zacht kreunend stonden we te zoenen. Een van zijn handen had mijn borst stevig vast. Mijn tepel zat klem tussen twee knijpende vingers. Met mijn bekken nog steeds gekanteld stond ik met mijn billen tegen zjn buik. Zijn pik ondertussen steeds diep in en uit mijn kut glijdend. Ik kom, fluisterde Bjorn in mijn mond. Hmmm, kreunde ik. Bjorn gaf nog een paar diepe stoten en kwam toen kreunend, diep in mijn kut, tot ontlading. Ik voelde zijn pik diep in mijn buik op en neer wippen terwijl hij mijn kut volspoot met zijn warme zaad.

Uit hijgend stonden we in de kleedcabine. Zijn pik nog diep in mijn kut. Met allebei de broekjes op onze knieën. Ik had mijn handen boven mijn hoofd tegen de deur geplaatst. Zweet voelde ik van mijn voorhoofd af druppelen. Bjorn streelde mijn borsten. Pfff, dat was lekker zeg, verbrak Bjorn de stilte. Ja, het was heerlijk. En nu? We hebben geen tissues bij ons. We springen wel meteen in het zwembad. Bjorn zijn pik gleed uit mijn kut. Snel trok ik mijn bikinibroek omhoog. We zoenden elkaar nog even en gingen zwemmen.

In het zwembad perste ik zijn zaad verder uit mijn kut en spoelde ik mijn bikinibroekje schoon. Na nog even van de zon genoten te hebben was het tijdom mijzelf weer aan te kleden. Ik nam met een zoen afscheid van Bjorn en reed naar Zolder. De mannen hadden een geweldige dag gehad. Jij jezelf ook nog een beetje kunnen vermaken? Ja hoor, ik heb het prima naar mijn zin gehad. In gedachte verzonken over de mooie dag reed ik richting Breda. De aangeschoten mannen lagen al snel te slapen.

XXX Elise